Annoncørbetalt indhold

Find den bedste kommunikationsløsning til dit firma

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når man har et stort firma, der især strækker sig udover et stort areal, så kan det være svært at få beskeder igennem fra A til B. Det gælder især, hvis man ikke har en arbejdsplads, hvor alle sidder klistret til en computerskærm hele tiden og holder kontant øje med forespørgsler. Det er ikke alle der med det samme kan tjekke mails eller besvare opkald, fordi de er i gang med andre ting. Derfor er det en fantastisk løsning at investere i et trådløst samtaleanlæg, så man hurtigt kan få fat på folk, eller folk hurtigt kan komme i kontakt med en.


Annonce

Hvad er et trådløst samtaleanlæg?

Et samtaleanlæg fungerer lidt på samme måde som en telefon, bortset fra der sjældent er et rør man skal snakke ind i. Et trådløst samtaleanlæg anvendes primært i industricentre, store arbejdspladser eller lager. De fleste bruger det dog som dørtelefon, så at de mennesker der står ved døren, kan komme ind, eller kan kommunikere med hvem end der er på den anden side. På den måde kan man identificere folk, inden man lukker dem ind. Nogen trådløse samtaleanlæg har også mulighed for at have en videofunktion, så man kan identificere hvem der står ude ved døren, og om man skal lukke dem ind.


Hvordan fungerer et trådløst samtaleanlæg?

Et trådløst samtaleanlæg er særligt udviklet, så det skal monteres omkring indgangsområder. Det er som regel en lille maskine der skal monteres, hvor der så er en mikrofon, en omskifter og hvis man ønsker det, en døråbner. Man kan også få samtaleanlæg med video, så nogen af samtaleanlæggene har et videokamera, mens andre har en skærm, hvor man kan se hvem det er der benytter det trådløse samtaleanlæg.


Hvilket samtaleanlæg skal man vælge?

Det er helt op til dig, hvilket trådløst samtaleanlæg du skal vælge. Hvis du blot ønsker at benytte det som en dørtelefon, så er det en rigtig god idé at vælge et med videofunktion, så du altid kan identificere hvem der vil ind i bygningen. Hvis du derimod blot ønsker det som en kommunikationskanal mellem dig og dine ansatte på tværs af bygninger, så kan du derimod vælge et samtaleanlæg, der har nogle andre funktioner. Det kunne eksempelvis være, om du ønsker at det skal være resistent for eksempelvis vand, savsmuld, eller andet. Man kan også vælge anlæg, hvor man kan have en announcer, så det man siger i samtaleanlægget, kommer ud via en højtaler. Mulighederne er mange!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.