Annoncørbetalt indhold

Find den bedste pris på tandimplantater

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

I mange år har tandimplantater været et tabu, som de fleste patienter ikke ville tale om, da de forbandt det med skam, at mangle sine egne tænder og være afhængig af gebis eller implantater. I dag er teknologien dog blevet så god, at man kan få lavet tandimplantater der er så gode, at de ser helt ægte ud og ingen derfor vil bemærke, at det er falske tænder. Implantater kan fås både til en enkelt tand, et par tænder, eller hele tandsættet. Den eneste ulempe ved at få implantater er, at det er frygteligt dyrt og noget de flest ikke har råd til at få lavet. I denne artikel giver vi dig derfor et par råd, til hvordan du får den bedste pris på tandimplantater.

Brug dit netværk

Annonce

Hvis man er en af dem, der skammer sig over sine tænder og skammer sig ved tanken om at skulle have fjernet sine egne tænder, for at få dem erstattet af tandimplantater, så kan det være en fordel at række ud til sit netværk i første omgang. Ens netværk består ofte af folk som man er tæt på og som er glade for en, og af den grund ikke vil dømme dig. Du kan derfor roligt række ud til dine venner og din familie, for at høre om de kender et sted hvor man kan få lavet tandimplantater, til en god pris.

Brug internettet

Internettet er også et godt sted at lede efter gode priser på tandimplantater, især hvis man er en af dem der kæmper med skammen. Når man søger på internettet er der ikke nogen der kigger dig over skulderen og du kan derfor foretage din søgning i trygheden, hjemme fra din stue. Når du skal søge efter billige implantater, skriver du blot ”tandimplantater billigt” eller ”tandimplantater til gode priser” og så vil du herefter kunne se de forskellige klinikker der tilbyder denne form for service.

Få flere tilbud på implantater

Når du har fundet nogle forskellige klinikker der virker lovende, så gør dig selv den tjeneste at bede om et tilbud fra dem alle. Ved at have flere tilbud på hånden har du mulighed for at sammenligne de forskellige priser, på de forskellige services, der er nødvendige for at få tandimplantater. Du kan selvfølgelig også bare fokusere på den samlede pris og dermed vælge den billigste klinik. Det er svært at forhandle priser med en tandlæge, men intet er umuligt. Du kan derfor også forsøge, at bruge den billigste pris, til at forhandle prisen ned ved en anden klinik.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.