Annoncørbetalt indhold

Find din nye forårskjole hos Butik Louise

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Den smukkeste forårsbebuder er en ny, flot kjole! Der er intet mere dejligt end bare ben og flagrende kjole i den spæde forårssol. Hos Butik Louise har vi et stort udvalg af flotte og smarte kjoler, som passer til enhver smag. Vi har et stort sortiment af kjoler fra mange forskellige brands. Hos os kan du finde alt i korte eller lange kjoler – gå på udkig og find den kjole der passer dig bedst!


AnnonceFlotte farver og spændende mønstre

Hos Butik Louise tilbyder vi et stort udvalg af lækkert tøj fra et udvalg af danske modebrands. Du kan finde alt fra bukser til fine nederdele. Står du og mangler nogle flotte kjoler, så kan du finde dem hos os! I vores brede sortiment af forskellige slags kjoler til kvinder, kan du finde alt hvad hjertet begærer. Vi tilbyder et væld af kjoler i forskellig stil, snit og design. Uanset om du er til lange kjoler, tynde sommerkjoler eller kjoler med masser af farve og smukke prints, så kan du finde dem hos Butik Louise. Fra mærket Gustav har vi blandt andet et udvalg af meget fine kjoler med flotte mønstre. Find blandt andet den flotte Hali Dress fra Gustav, som med sit flotte mønster og 96% viskose, er både en fryd for øjet og dejlig at have på. Gå på udkig i vores udvalg af kjoler fra alle vores brands, og find den forårskjole som passer til dig.Brands til enhver smag

Nogle gange er man ikke helt sikker på hvad man er på udkig efter, når man kigger efter nyt tøj. Derfor kan det være rart at have en masse at vælge imellem. På vores hjemmeside kan du se et overblik over alle vores forskellige brands som vi forhandler. Her kan du finde et bredt udvalg af lækre, danske tøjmærker, som vi har nøje udvalgt på baggrund af deres høje kvalitet og stilsikre designs. Du kan blandt andet finde smukke ting fra Naja Lauf, Munthe og Philosophy Blues Original. Med så mange skønne mærker at vælge imellem, det næsten umuligt ikke at finde noget man bliver forelsket i.Fri fragt på alle ordrer

I vores store udvalg kan du ikke blot finde kjoler til kvinder, men også en masse lækre accessories. Find dit næste tørklæde, taske eller bælte i vores udvalg af fine accessories, som er nemme at style med tøj fra vores smarte brands. Når du køber noget hos os, så får du altid fri fragt på alle ordrer. Det er vigtigt for os at vores kunder får en god oplevelse når de køber noget hos os, og derfor kan du som noget nyt nu booke en ekspedient til at hjælpe dig med at finde det du har brug for. Så er din næste drømmekjole ikke langt væk!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.