Annoncørbetalt indhold

Find dit nye look hos Studio No. 10

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Professionel og smuk klip og farve hos Gryholt & Faurby

Hos Studio No. 10 kan du trygt sætte dig i stolen, og få et nyt look. Vi laver alt inden for klip og styling, samt negle. Vi glæder os til at give dig det look du drømmer om. Book en tid hos os, og kom ind og få en god oplevelse, og en klipning du bliver glad for.

AnnonceDit hår er vigtigt for os

Vores hår er noget af det vigtigste når det kommer til udseende og fremtoning. Derfor er det særlig vigtigt at du får en klipning, som du kan være glad for i lang tid. Hos Studio No. 10 sætter vi dine behov og ønsker i højsædet, og vi sørger for at du får det som du ønsker. Når du booker en tid hos os, så tager vi en snak og finder sammen frem til det look du drømmer om. Det skal være en god og tryg oplevelse at sætte sig i frisørstolen, og vi gør vores for at du går glad ud af døren igen. Studio No. 10 er din frisør i Århus, og vi elsker at være en del af det pulserende byliv.Professionel og kompetent klipning og rådgivning

Studio No. 10 holder fingeren på pulsen hvad angår mode og klip, og vi ved altid hvad der rører sig i branchen. Vi er hårnørder, og elsker at kræse om vores kunder og sørge for at de får den bedste oplevelse hos os. Vi laver alt lige fra opsætning, krøller, klip, styling og meget mere. Kom ind til os, hvis du ønsker et nyt look, og gerne vil have professionel rådgivning. Hår er forskelligt, og derfor tager vi selvfølgelig udgangspunkt i dig og dit hår, så du er sikker på at få det bedste resultat. I vores lookbook kan du se et udvalg af nogle af de smukke looks, som vi har under bæltet. Vi elsker glade kunder, og vi glæder os til at vise dig hvad vi kan gøre for dit hår.Forkælelse og høj kvalitet

Når du vælger at blive klippet eller få lavet negle hos Studio No. 10, så er du sikret den højeste kvalitet. Vi er omhyggelige med vores arbejde, og sætter en ære i at levere de bedste resultater, så du kan blive glad for dit nye look. Hvad enten du kommer til os for at få en klipning, få lavet bryn og vipper eller farvet dit hår, så er vi klar til at forkæle dig, så du rigtig kan mærke at du gør noget godt for dig selv. Vi er din frisør i Århus, og vi har desuden et stort udvalg af farve- og permanentbehandlinger, og vi tilbyder flotte gelé neglebehandlinger.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.