Annoncørbetalt indhold

Find fællesskabet i sommeren

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Sommeren er den bedste årstid at stifte nye bekendtskaber. De lyse timer og det strålende vejr løfter vores alles humør og gør os mere imødekommende og åbne. Derudover er vi generelt mere aktive og uden for vores hjem. Her er 3 måder at komme ensomheden til livs i sommeren!


Annonce

Begynd til en holdsport 

En af de bedste måder at lære nye mennesker at kende på er ved at starte til en holdsport eller en anden fysisk disciplin. Hvad end det er dans, fodbold, yoga, løb, crossfit eller noget helt andet, så samles alle mennesker på sådanne hold med det samme formål om at blive bedre til den pågældende sport eller disciplin, komme i bedre form og generelt bare have det sjovt imens.

Det skader absolut heller ikke, at mange af den slags hold rykker udenfor om sommeren. Intet slår følelsen af at spille bold i parken, dyrke yoga på stranden eller danse i parken, mens man får farve af den bagende sol.

Derfor vil man også opleve, at de fleste holddeltagere er i strålende humør. Det at dyrke motion frigiver lykkehormonet endorfin, som giver følelsen af at være høj på energi og livsglæde. Og den fælles interesse for sporten eller disciplinen, I dyrker, gør det nemt at starte en samtale.


Tag ud at rejse

Det behøver ikke at være til et andet land. Bare det at komme væk fra ens eget lokalområde kan være en befrielse, der gør, at man føler sig som en helt anden person. Man bliver mere åben og nysgerrig i fremmede omgivelser og helt og aldeles ligeglad med, hvad andre tænker om en.

At være på egen hånd i ukendte omgivelser opfordrer en til at være mere opsøgende og udadvendt. Og chancen for at møde andre, der har det på fuldstændig samme måde som en selv, er altid stor. Udflugter og rejser bliver så meget bedre og mere mindeværdige, hvis man har nogen at dele dem med!


Andre veje til fællesskab

Selvom sommeren er den mest oplagte årstid at møde nye mennesker i den virkelige verden derude, så er der absolut intet galt med også at stifte digitale bekendtskaber. Og hvem ved, måske kan nogle af disse blive til virkelige, fysiske bekendtskaber!

Der findes mange digitale fora, hvor man kan diskutere sine hobbyer med andre entusiaster eller generelt bare chatte om alt mellem himmel og jord. Er det kærlighed, man søger, så er der ekstra meget liv i Tinder om sommeren, ligesom der er det på diverse online datingsider. Der findes sider til dating for bøsser. Og så findes der naturligvis et væld af datingsider for heteroseksuelle, hvor mange kvinder søger sex. Det kan være med til at sætte lidt krydderi på tilværelsen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.