Annonce
Mærk Aarhus

Find motivationen i et motionsfællesskab

Foto: MADSFOTO.DK
Det er januar, det er koldt og mørkt udenfor, og du trænger måske til at få skudt gang i motionen efter en julemåned med god mad. Men det kan være svært selv at finde motivationen, og derfor er det oplagt at blive en del af et motions-fællesskab. Vi giver dig her fire gode bud på fællesskaber, hvor du kan dyrke motion sammen med andre

Gruppetti

Det kan være, at du er mere til at cykle end at løbe, og cykelfællesskaber findes der heldigvis også i Aarhus. Et af dem er Gruppetti, som er et samlingssted for alle cykelentusiaster i Aarhus og omegn, hvor man kan køre sin ugentlige cykeltur sammen med andre. Cykelruten ændres løbende, og information om ruten bliver offentliggjort på Gruppettis Facebook-gruppe i god tid inden afgang. Man kører samlet ud og hjem, og der køres altid efter bagerste mand. Undervejs på ruten bliver løbet givet frit, så folk kan race i eget tempo. Én gang om måneden afsluttes turen hos Gruppettis sponsor, Frankies, som byder på gratis pizza og øl for medlemmer, der har investeret i Gruppettis lyserøde cykeljersey.

Genlyd

Savner du at være en del af et fællesskab i Aarhus, så har Aarhus Kommune skabt platformen GENLYD. Initiativet er for alle i Aarhus, der gerne vil møde nye mennesker. Så er du til gåture, badminton, løb eller noget helt fjerde, kan du lave et opslag på GENLYDs hjemmeside for at søge andre interesserede. Her findes tusindvis af aktive brugere, der alle søger nogle andre at dele oplevelser med. Det er med andre ord nemt og hurtigt at finde en ny løbemakker eller en badmintonpartner. Så opret en profil, skriv lidt om dig selv, og hvad du søger. Måske finder du en rigtig god ven, som du kan skabe en masse gode minder sammen med.

Mikkeller Running Club

Er du ikke så god til at komme afsted på den ugentlige løbetur, men kan du godt lide kolde fadøl? Så er Mikkeller Running Club lige noget for dig. Her slutter løbeturen nemlig af på Mikkeller Bar i Jægergårdsgade, hvor du kan gå på opdagelse blandt intet mindre end 20 forskellige fadøl. Alle er velkomne til at deltage, og der er plads til både nybegyndere og øvede. Der er altså ingen krav om, at du skal være en erfaren løber. Det vigtigste er at møde op og at have det sjovt sammen med andre, mens man får pulsen op og ned igen med kolde forfriskninger i baren efterfølgende.

SICK Project

Vil du mødes i et hyggeligt og uforpligtende motionsfællesskab, hvor der er plads til alle, så er SICK Project et godt bud på det rette for dig. Formålet med fællesskabet er, at alle får mulighed for at holde sig i form og få inspiration til fysisk aktivitet. For mange kan det nemlig være svært at finde motivationen til at komme afsted og få sig rørt. Tanken med SICK Project er, at det er lettere, hvis man er en del af et fællesskab. Og fællesskabet er stort, for gruppen har intet mindre end 10.000 følgere på Facebook. Aktiviteterne afholdes hver søndag på forskellige lokationer i Aarhus og omegn. Her kan du prøve kræfter med både styrke, cardio og leg. Det er helt gratis at deltage hos SICK Project, så der er ingen undskyldninger for at komme afsted.

Aarhus For abonnenter

På fem år har otte mennesker mistet livet i Aarhus Havn: Far til druknet efterlyser mere sikkerhed

Danmark

Torsdagens coronatal: Rekordmange tilfælde - smittetal runder 40.000

Erhverv For abonnenter

Bundsgaard topper Stiftens Magtliste: Her er borgmesterens bud på, hvem der ellers er magtfulde i Aarhus

Livsstil For abonnenter

Tegnestue på kajkanten: Anders er med i kampen om at designe Danmarks næste klassiker

Byudvikling

Beboerne stemt ned: Boligblokke i 'hård ghetto' skal jævnes med jorden

Debat

Stiften mener: Hvor mange skal dø, før kommunen vil sikre havnen?

Thulesen Dahl: Pia Kjærsgaard skal ikke ind i ledelsen af DF

Erhverv For abonnenter

Her er de mest magtfulde personer i Aarhus: Se Stiftens Magtliste fra nummer 10 til 1

Aarhus

På trods af corona og isolation: Sexsygdom spreder sig i Aarhus

Mens smitten raser i daginstitutioner: Hver tredje ansat mangler fortsat sidste vaccinestik

Debat

Byudviklingen løber amok i Risskov: Vi glæder os til at se, hvad du dur til, Steen Stavnsbo

Aarhus For abonnenter

Skoler og institutioner under ekstremt pres: Flere steder er mere end halvdelen af de ansatte ramt af sygdom

Alarm 112

Voldsomt færdselsuheld i nat på E45: Lastbil bragede ind i bil på nødsporet