Annoncørbetalt indhold

Finde den rigtige ventilator til sommervarmen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Gå sommeren 2021 i møde med et friskt pust fra en ventilator

Nyd de friske vindpust med jævne mellemrum fra en ventilator på en hed sommerdag. Det er dejligt med en solrig dansk sommer, men når sveden bare løber i stride strømme, er det ikke så rart. Heldigvis kan du let gøre noget ved det. Invester i den / de ventilatorer du har brug for til virksomheden og hjemmet. Du kan nu gå en behagelig sommer i møde.

Annonce


Guide til at finde den rigtige ventilator til dit behov

Der er flere ting du skal tænke på, når du skal købe en ventilator. Der er tre modeller at vælge imellem, en bord-, gulv- og en tårnventilator. Men inden du beslutter dig, er der nogle forskellige ting du skal overveje.

Hvor skal den stå og hvor højt må støjniveauet være? Hvis du vælger en med et højt dB, som lyd måles i, der skal stå og køre hele dagen på kontoret, kan det give hovedpine og koncentrationsbesvær til følge. Til sammenligning har almindelig tale et niveau på 60-70 dB.

Skal den have timerfunktion, så den automatisk slukker efter 1, 2 eller fx 4 timer?

Hvor mange niveauer har du brug for og skal den have oscillerende funktion, hvor den drejer fra side til side?

Hvor meget luft den flytter i minuttet hedder luftgennemstrømning og måles i m³.

Størrelsen på blæseren eller aircondition skal passe til lokalets størrelse.

Skal du kunne have den med dig fx til stranden, så er det en bordventilator med USB-tilslutning du skal vælge, så du kan sætte den til din powerbank.

Skal du kunne styre den manuelt, med app eller fjernbetjening? Du skal have fat i en aircondition for at styre med app og gulv- og tårnventilator for at bruge remote control. Du kan vælge modeller med LED display eller knapper.

Har du brug for kun at bruge blæser om sommeren eller vil du gerne have flere funktioner? Med en aircondition kan du også få varm luft. Du får et optimalt indeklima og afkølet, renset og befugtet luften.


Tårnventilator, gulvventilator eller bordventilator – hvad skal det være?

Med en tower ventilator får du en høj slank og effektiv maskine, da en stor del af overfladen er en blæser. Designet gør den nem at placere og fylder ikke meget. Du kan indstille flere af modellerne i højden for at tilpasse luftstrømmen. En tårnblæser er for det meste støjsvag, så du kan have den tændt hele dagen på kontoret. En gulvventilator fås enten på stativ, er ofte højdejusterbar eller som en lav model til at stille på gulvet. Nyd de oscillerende bevægelser, når blæseren drejer fra side til side eller indstil på en af de andre indstillinger. Bordventilatoren stiller du på skrivebordet, reolen m.m. og får frisk luft i hovedhøjde. Selv med de prisbillige modeller får du en lydsvag model, så du har en kølig brise i løbet af arbejdsdagen.


Ventilator med fjernbetjening til soveværelset

Der kan være langt fra sengen, sofaen m.v., når du vil ændre indstilling. Heldigvis kan du både få fjernbetjening til tårn- og gulvblæsere. Så skal du ikke stå op, når du midt om natten gerne vil slukke, ændre hastighed eller tænde en der er slukket. Der er også mange modeller med timer, så du også kan indstille til at slukke om fx 2 timer, så den slukker efter du er faldet i søvn.


Optimer arbejdet med en ventilator

Der bliver både stegende hedt på hjemmekontoret, i værkstedet og ude omkring på kontorerne. Når varmen brager fra en skyfri himmel, bliver din effektivitet nedsat markant. Stillestående luft giver en tung følelse, den kan du slippe for med en blæser og du er klar til dagens opgaver.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.