Annonce
forside

Fire anholdt: Unge lømler skabte frygt og skubbede til børn i midtbyen

De fire ballademagere blev i sidste ende anholdt her ved Aarhus Street Food. Foto: Jens Thaysen

Fire marokkanske drenge i alderen 15 - 19 år blev søndag aften anholdt og sigtet for diverse lovovertrædelser efter at have skabt frygt og utryghed på vej gennem banegårdskvarteret.

Annonce

AARHUS: En gruppe unge drenge skabte søndag aften så megen uro og utryghed i det centrale Aarhus, at de alle endte med en ufrivillig tur på politigården.

Ifølge et vidne havde én af de unge mænd sparket til et vejskilt i Ny Banegårdsgade, så det ramte en parkeret bil.

Derudover var de bevidst gået ind i en forbipasserende kvinde for at distrahere hende: Mens én forgæves forsøgte at fiske hendes pung op af kvindens taske, tog en anden hendes mobiltelefon ud af hånden. Ifølge vidnet fortsatte drengenes grove opførsel. Blandt andet puffede de til to børn på løbehjul, og flere borgere måtte gå over på det modsatte fortov for at undgå gruppen, oplyser Østjyllands Politi.

Drengene fortsatte mod Aarhus Street Food, hvor de imidlertid gik lige i armene på en politipatrulje. Her blev de anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden.

Derudover blev den ene - en 16-årig dreng - sigtet for hærværk på den bil, der blev ramt af vejskiltet. En 15-årige dreng blev desuden sigtet for tyveri af en iPad, som han var i besiddelse af, og som politiet mistænker stammer fra et indbrud i Fredensgade kort tid forinden.

De fire anholdte er alle marokkanske statsborgere. Mandag var tre af dem fortsat i politiets varetægt med henblik på afhøring.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Endnu en skoleelev er smittet med corona: 32 børn og seks medarbejdere sendt hjem

Aarhus For abonnenter

Borgerlige partier sikrer festugen: Lad os ikke styre af frygt

Aarhus

30-årig dømt for at sætte ild til overbos lejlighed: - Et rent held at ingen kom til skade

Annonce