Annonce
Aarhus

Fire elever ramt af corona: Var netop kommet hjem fra studietur til Polen

Handelsgymnasiet HHX på Viemosevej i Viby under Aarhus Business College er nu også ramt af coronavirus. Flere elever er sendt hjem i selvisolation. PR-foto
Aarhus Handelsgymnasium HHX i Viby har sendt en klasse hjem i isolation og til hjemmeundervisning, efter flere elever blev testet positiv for Covid-19.
Annonce

VIBY: Fire elever er testet positive for corona, efter en klasse fra Aarhus Handelsgymnasium i Viby torsdag kom hjem fra en studietur i Polen.

Viby Handelsgymnasium HHX på Viemosevej hører under overbygningen Aarhus Business College, som handelsgymnasiet hedder officielt. Det er elever fra en 3.G-klasse, som er blevet ramt.

Handelsgymnasiet meddeler på sin hjemmeside, at alle klassens elever er sendt hjem i selvisolation, og at nære pårørende er orienteret om situationen og smitten. Eleverne i klassen skal nu testes, og de modtager hjemmeundervisning, indtil de er testet negative, har udstået karantænen og kan vende tilbage til gymnasiet.

Aarhus Business College tæller 3.000 elever, og er på grund af sin størrelse ikke ukendt med coronasmitte. Ifølge uddannelsesinstitutionens direktør, Gitte Nørgaard, har en enkelt klasse i gennemsnit i ugerne efter sommerferien været sendt hjem efter de gældende regler og med hjemmeundervisning på grund af coronasmitte.

- Vi følger myndighedernes regler og anvisninger til punkt og prikke, siger Gitte Nørgaard.

Aarhus Business College valgte senere mandag formiddag, at alle studieture indstilles.

Det sker, efter at alle uddannelser i Danmark har fået en anbefaling fra Undervisningsministeriet, om aflysning af kolonier, lejrskoler eller studieture over flere dage, der er planlagt som led i undervisningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland For abonnenter

Tømrerfirma konkurs: Byggetvisten på det tidligere Hotel Kongens Ege var med til at slå det sidste søm i kisten

Danmark

Dyr redningsaktion: Bravo Tours sender kæmperegning til skatteyderne

Bakken Bears

Stort corona-udbrud i Bakken Bears: Over halvdelen af truppen testet positive

Annonce