Annonce
Aarhus

Fire færdselsuheld i fredagstrafikken

Arkivfoto. Colorbox
Annonce

AARHUS: Fire gange skete der fredag færdselsuheld i trafikken i Aarhus-området som følge af uopmærksomhed.

Fredag 25. september kl. 12.11 skete et trafikuheld på Djurslandmotorvejen ved Hjortshøj, da en 22-årig mandlig bilist kørte i østlig retning ad Søftenvej på tilkørselsrampen til Djursland Motorvejen. Her skred han ud i rabatten, så køretøjet drejede flere gange rundt om sig selv. Der skete ingen personskade.

Kort efter - kl. 12.27 - skete et andet uheld på Nordjyske Motorvej ved Hinnerup, da en 27-årig mandlig bilist kom kørende ad afkørselsrampen i sydgående retning, hvor han i forbindelse med deling mod Hinnerup og Lisbjerg af ukendte årsager skred ud, og endte i midterrabatten. Der skete ingen personskade.

Fredag kl. 14.08 var den så gal på Viby Ringvej i Åbyhøj, da en 31-årig mandlig lastbilchauffør påkørte en forankørende 37-årig mandlig bilist, som var bremset op for en bus, der trak ud fra stoppestedet.

Og endelig ske der fredag kl. 16.38 skete sammenstød på  Lystrupvej i Lystrup, da en 66-årig kvindelig bilist kom kørende ad Lystrupvej i sydlig retning og ville svinge til højre ad Bystævnet. Her overså hun en 20-årig mandlig bilist, som kom kørende ad Lystrupvej i sydlig retning og skulle ligeud i krydset. Der skete ingen personskade ved uheldet.

Annonce

Bilister sigtet

Fra fredag til lørdag morgen standsede Østjyllands Politi derudover tre bilister, henholdsvis en 42-årig kvinde samt en 30-årig og en 25-årig mand og sigtede dem hver især for at føre bil uden kørekort.

Endvidere standsede politiet det samme døgn to mænd,som sigtes for kørsel i narkopåvirket tilstand. Henholdsvis en 30-årig mand på Bøgevej i Hadsten og en 20-årig mand  på Viby Ringvej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland For abonnenter

Tømrerfirma konkurs: Byggetvisten på det tidligere Hotel Kongens Ege var med til at slå det sidste søm i kisten

Danmark

Dyr redningsaktion: Bravo Tours sender kæmperegning til skatteyderne

Annonce