Annoncørbetalt indhold

Fire gode råd til at sidde rigtig godt

PR-foto Credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Mange danskere sidder ned en stor del af tiden. Det kan være ved stillesiddende kontorarbejde på jobbet, eller når der skal slappes af efter fyraften.

De fleste nyder at læne sig tilbage i hjemmets bløde lænestole og bare koble af. Men selv når du slapper af derhjemme, er det faktisk ikke helt ligegyldigt, hvordan du sidder. Forkerte siddestillinger kan give skader eller ømhed i muskler og led.

Annonce

Hvis du er i tvivl om, hvordan du sætter dig bedst til rette, så kommer her fire gode råd:

1. Køb en god stol

Det siger måske sig selv, at en god stol er vigtig, men hvad der kendetegner den bedste lænestol, kommer flere nok i tvivl om. En god stol skal passe til netop dig, men en god start er at lede efter otiumstole. En otiumstol er en lænestol med stor komfort, som er utrolig behagelig at sidde i. Den har et ergonomisk korrekt design, som betyder, at du kan sidde behageligt i stolen over lang tid.

For mange lyder otiumstole sikkert som en lænestol for pensionister eller ældre mennesker, men det er blot et navn for en komfortstol, som er lavet med henblik på at opnå den mest hensigtsmæssige siddestilling.

2. Tilpas stolen til dig

Der findes flere forskellige udbydere af lænestole, som kan lave otiumstole tilpasset til lige præcis dig. Her kan eksempelvis lændestøtten laves til dine behov, og sædedybden eller nakkestøtten kan reguleres efter dine kropsmål.

Hvis du har behov for særlig støtte i lænden, så er det muligt at få otiumstole med oppustelig lændestøtte. Sædets højde kan også laves til at passe til din højde. Med andre ord – du kan få otiumstole som støbt til dig.

3. Varier dine stillinger

Når du har sat dig til rette i din lænestol, så er det godt for kroppen at skifte stilling jævnligt. Et godt råd lyder for eksempel: ”Den bedste stilling er den næste stilling”. Altså, synk ikke hen i den samme siddestilling for længe ad gangen, men mærk løbende, hvordan kroppen har det bedst.

4. Begge ben på jorden

Hvis du allerede har købt en otiumstol tilpasset til lige præcis dig, skal du bare springe dette råd over. Det er nemlig vigtigt, at din stol har en højde, der tillader dine fødder at hvile på jorden. Har du en stol i standardmål, som er for høj til dig, så kan du for eksempel anskaffe dig en fodskammel eller andet, der tillader dig at hvile ben og fødder.

Den bedste siddestilling er, når fødderne kan hvile på gulvet, og du har en vinkel på 90-100 grader ved dine knæ.

Vi håber, du kunne bruge rådene – og at du kommer til at sidde rigtig godt og behageligt!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.