Annonce
Østjylland

Fire lastbiler involveret i ulykke på E45: Ung lastbilchauffør dræbt

En 26-årig lastbilchauffør har onsdag aften mistet livet i en trafikulykke nær Skanderborg. Arkivfoto: Morten Stricker/Ritzau Scanpix

Tæt tåge og en tidligere ulykke kan være årsag til en alvorlig ulykke ved Skanderborg onsdag aften. En 26-årig mand er dræbt.

SKANDERBORG:. En 26-årig lastbilchauffør fra Svendborg omkom onsdag aften i en trafikulykke på E45 ved Skanderborg i sydgående retning. Ulykken skete kl. 19.42.

I alt var fire lastbiler involveret i ulykken, der skete, da den 26-årige mand bragede op i en lastbil, der holdt stille i første vognbane med havariblinket tændt.

Ifølge fung. vicepolitiinspektør Poul Steffensen, Sydøstjyllands Politi, blev lastbilen derefter påkørt af to andre lastbiler, der kom i skred og væltede.

Ved sammenstødet blev den 26-årige mand dræbt.

De tre andre lastbilchauffører har været til tjek på sygehuset, men ingen af dem er kommet noget til, oplyste vagtchef Jørn Bystrup, Sydøstjyllands Politi, onsdag aften.

Uheldet medførte, at motorvejen blev spærret. Først kort før klokken 5 torsdag morgen blev den genåbnet.

Annonce

Kø efter uheld længere fremme

Det voldsomme uheld skyldes formentlig en kombination af tæt tåge og et tidligere uheld længere fremme i sydgående retning, der var årsag til køen.

Ved det første uheld kørte en 23-årig udenlandsk kvinde kl. 18.52 galt og påkørte en kantpæl og autoværnet, oplyser Poul Steffensen.

Herefter holdt bilen stille i tredje vognbane, da den blev ramt af to andre biler, der ikke så den på grund af tåge og mørke.

Den unge kvinde er efterfølgende blevet anholdt, sigtet for spritkørsel og taget med for at afgive en blodprøve.

Ingen af de tre parter, der var involveret i første uheld, kom noget til.

Vagtchefen oplyste onsdag kl. 23.30, at de pårørerende til den 26-årige lastbilchauffør er underrettet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Båd kæntret på Brabrand Sø: To forfrosne og afkølede personer reddet op af det iskolde søvand

Annonce