Annonce
AGF

Fire spillere isoleret: AGF-trup ramt af corona

Patrick Olsen og fire andre AGFere har fået konstateret covid-19. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Fire AGF-spillere bruger julepausen i isolation efter at været smittet med covid-19. De forventes at være klar til træningsstart i januar.
Annonce

FODBOLD: Fire AGF-spillere har fået konstateret covid-19 og er derfor i isolation.

Det drejer sig ifølge klubbens hjemmeside om Mathias Jørgensen, Søren Tengstedt, Daniel Gadegaard og Patrick Olsen.

- Vi har ikke konstateret smitte hos andre spillere. De pågældende spillere er isoleret - og da de jo har ferie i øjeblikket, så er de også i sagens natur isoleret fra resten af truppen.

- De er ude af deres karantæne inden nytår og derfor regner vi med, at de alle er klar til at indgå i opstarten, når spillerne mødes igen i det nye år. Her testes hele truppen i øvrigt grundigt og flere gange efter Divisionsforeningens vejledninger, så vi er sikre på, at alle er negative og klar til at indgå i opstarten, fortæller AGFs læge, Jacob Astrup til klubbens hjemmeside.

Annonce

Flere smittede

Ifølge avisens oplysninger er spillerne testet positive efter klubbens afslutningsfest, der blev afholdt i umiddelbar forlængelse af AaB-kampen 20. december.

Foruden spillerne skulle et medlem af staben og flere fra personalet til afslutningsfesten også være smittet.

- Jeg kan ikke udtale mig om medarbejderes sundhedsmæssige forhold - med spillere gør vi en undtagelse, da de er profileret. Men jeg vil ikke sige noget om andres private sundhedsforhold.

- Men det behøver ikke at ha' noget at gøre med afslutningsmiddagen. En spiller er for eksempel først testet positiv 24 december, siger AGFs pressechef Søren Højlund Carlsen.

AGF begynder træningen igen 6. januar.


De er ude af deres karantæne inden nytår og derfor regner vi med, at de alle er klar til at indgå i opstarten, når spillerne mødes igen i det nye år.

Jacob Astrup, læge i AGF
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Retten i Aarhus under pres: Corona og stigning i antal sager giver hovedbrud

Coronavirus

Live: Pfizer kan ikke levere - Danmark får 100.000 færre doser i første kvartal

Debat

Kvindemuseets formand: Debatten bekræfter os i behovet for udvikling

Annonce