Annonce
Kultur

Firedobbelt punkbrag og releaseparty på Atlas

Dream Police er tilbage på hjemmebane i Aarhus et år efter Pære Punk 40-festivalen på Atlas. Foto: PR-foto

Aarhus: I september 2018 løb Pære Punk 40-festivalen af stablen over to udsolgte aftener på Atlas i Aarhus med 10 forskellige bands. Sammen har orkestrene nu kreeret et album, og denne sommer vender fire punkbands tilbage 30. juli for at fejre det nyudklækkede dobbeltalbum på Atlas.

På aftenen kan pladen erhverves, og den kan forudbestilles ved billetforsalg. Fire bands fra sidste års festival og PP40-pladen spiller hver et kort sæt mellem champagneboblerne.

Dream Police disker op med en blanding af gammelt og gammelt samt et par overraskelser. The Bollocks spiller også denne aften. De startede tilbage i 1977 og repræsenterer det københavnske punkmiljø.

Razor Blades blev dannet i starten af 1980'erne og var Fyns første hardcore punkband. Bandet genopstår hvert år til festivalen og spiller altid med masser energi. Sidst men ikke mindst vil Heroes 2 None ligeledes give den gas på scenen. Bandet blev dannet i slutningen af 2016 og har allerede adskillige internationale koncerter bag sig.

Sammen er de fire bands klar til at give publikum en aften i punk'ens tegn.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Vold på skolerne: Lærerne OG eleverne skal have hjælp

Det er ikke mange arbejdspladser, hvor over 50 procent af de ansatte oplever trusler og chikane. Men det er ikke desto mindre tilfældet for lærere og pædagoger i nogle af de århusianske skoler. Og det er helt igennem uacceptabelt, at det tal er voksende i øjeblikket. Formanden for Skolelederforeningen mener, at kravet om større inklusion er en af de største forklaringer på den stigende vold og chikane. For øger man kravet til eleverne uden at øge ressourcerne, så står frustrationerne i kø hos elever, der ikke har redskaberne til at følge med. Og det er synd for både børn og ansatte. Samtidig bliver der færre hænder til de mindste i vuggestuer og børnehaver, og derfor hænger ønsket om at finde og håndtere de udadreagerende børn allerede her, i en tynd tråd. Og det vidner om, at konsekvenserne af effektiviseringer og nedskæringer kan komme som forsinkede bølgeskvulp. Derfor kan Aarhus og resten af landet se frem til, at Det Nationale Forskningscenter kommer i bund med deres undersøgelse, hvor de kortlægger fællestrækkene for de skoler, som er hårdt ramt af ballade og vold. På den måde kan en løsning på udfordringer forhåbentligt komme tættere på, for det er helt uacceptabelt, at der er en så vigtig faggruppe, som er så udsat for potentielt ødelæggende adfærd.

Aarhus For abonnenter

Vold og trusler på skoler i Aarhus: Se listen over de kolossale forskelle

AGF For abonnenter

Hvert talent bærer sit eget ansvar i AGF: Ingen får gratis minutter

Annonce