Annonce
Sport

Fischer og Jønsson: Fra Lyseng til landsholdet

<p>Foto: IF Lyseng</p>

Som små drenge vandt Viktor Fischer og Jens Jønsson det jyske mesterskab i Lyseng og et mesterskab med AGF. De to Højbjerg-knægte skal igen spille på samme hold ved U21-europamesterskabet i Tjekkiet.

Fodboldspillerne Viktor Fischer og Jens Jønsson er en rigtig god Aarhus-historie.

<p>Lysengs jyske mestre i Lilleput A-rækken 2004. I forreste række - som nummer to og tre fra ?venstre - sidder Viktor Fischer med pandebåndet ved siden af Jens Jønsson med anførerbind ?og vimpel. Længst mod venstre står træner Erik Petersen, der i dag er bestyrelsesmedlem i ?IF Lyseng og holdleder for oldboysholdene +50 og +55, mens med-træneren Kim Holm står længst til højre. Han er i dag holdleder på klubbens Danmarksseriehold. Foto: IF Lyseng</p>

Ja, faktisk hele to af slagsen, men når de nu i de kommende uger spiller U21-EM for Danmark i Tjekkiet, så tager vi her fortællingen under den samme klaphat.

U21-landsholdet

Målmænd
David Jensen
Født: 25. marts 1992
Klub: FC Nordsjælland
Kort om Jensen: Den store målmand fra Nordsjælland har efterhånden fået sit gennembrud for den klub, han også repræsenterede i sine sidste ungdomsår. Kommer oprindeligt fra Hillerøds ungdomsafdeling og har som seniorspiller været udlejet til både Fredericia og AB.

Frederik Rønnow
Født: 4. april 1992
Klub: AC Horsens
Kort om Rønnow: Horsens-dreng, der begyndte karrieren i den lokale klub, Stensballe. Fik førsteholdsdebut for AC Horsens tilbage i 2011 og var forrige sæson udlejet til Esbjerg fB i Superligaen.

Jakob Busk
Født: 12. september 1993
Klub: Sandefjord
Kort om Busk: En målmand fra FC Københavns ungdomsafdeling. Han er på kontrakt i FCK frem til sommeren 2017, men keeperen er for tiden udlejet til Sandefjord, der ligger sidst i den bedste norske række. Var i øvrigt udlejet til AC Horsens som afløser for Frederik Rønnow, da landsholdskollegaen var på leje i Esbjerg.


Forsvarer
Alexander Scholz
Født: 24. oktober 1992
Klub: Standard Liége
Kort om Scholz: Født med tysk statsborgerskab og søn af den tidligere Vejle-spiller, Kent Scholz. Alexander er et produkt af Vejle Boldklubs ungdomsafdeling og fik debut på klubbens førstehold i 2010. Han mistede imidlertid lysten til fodbold og stoppede karrieren for at tage ud at rejse i stedet. Fodboldlysten fandt han igen i Island hos Stjarnan, hvorfra han skiftede til Lokeren og belgisk fodbold. I 2014 afgjorde han den belgiske pokalfinale, da han scorede finalens eneste mål, og siden har han skiftet Preben Elkjærs gamle klub ud med Standard Liége.

Andreas Christensen
Født: 10. april 1996
Klub: Chelsea FC
Kort om Christensen: Uden sammenligning det største talent i sin årgang herhjemme. Begyndte at spille fodbold i Birkerød, men kom allerede som otte-årig til Brøndby IF. Skiftede i 2012 til Chelsea FC for næsen af Manchester City og Arsenal, og uden Brøndby fik nogen overgangssum i forbindelse med salget, da den unge forsvarskomet kun var udstyret med en ét-årig kontrakt. Fik mandag debut på det danske A-landshold mod Montenegro i Viborg.

Christoffer Remmer
Født: 16. januar 1993
Klub: FC København
Kort om Remmer: Oprindeligt fra Hvidovre, men skiftede som ungdomsspiller til FC København. Her har højrebacken i denne sæson fået sit egentlige gennembrud for den store hovedstadsklub, selv om han her også har optrådt en del på midtbanen.

Frederik Sørensen
Født: 14. april 1992
Hellas Verona FC
Kort om »Søe«: Roskilde-drengen er et produkt af Lyngbys talentafdeling, hvorfra han blev først lejet og senere købt af den italienske mesterklub Juventus i 2010. I sin første sæson spillede han 17 kampe for Juventus, som siden hen har delt ejerskabet med Bologna, hvor »Søe« spillede to sæsoner, mens han i denne sæson har været udlejet til Hellas Verona.

Jannik Vestergaard
Født: 3. august 1992
Klub: Werder Bremen
Kort om Vestergaard: Har ligesom forsvarskollegaen Alexander Scholz tyske aner og kunne også være stillet op for Danmarks anden puljemodstander ved U21-EM i Prag. Spillede ungdomsfodbold i Brøndby, men blev i 2010 købt af Bundesligaklubben Hoffenheim, som i januar solgte ham videre til ligakonkurrenten Werder Bremen.

Jonas Knudsen
Født: 16. september 1992
Klub: Esbjerg fB
Kort om Knudsen: En rigtig Esbjerg-dreng, der begyndte karrieren i den lokale klub i Hjerting. Blev den yngste debutant nogensinde i Esbjerg fB i en alder af 17 år og 193 dage tilbage i marts 2010. Har blandt andet et langt indkast som sin fodboldmæssige signatur.

Patrick Banggaard
Født: 4. april 1994
Klub: FC Midtjylland
Kort om Banggaard: Fynbo med fortid i Otterup og Fjordager, men som siden tog til Vejle Boldklub, hvor han fik debut på ungdomslandsholdene. Skiftede i 2013 til FC Midtjylland. Udtaget til U21-truppen på efterkrav som afløser for en skadet Jores Okore.

Riza Durmisi
Født: 8. januar 1994
Klub: Brøndby IF
Kort om Durmisi: Venstreback med albanske rødder. Et produkt af Brøndbys ungdomsafdeling. Har ikke andre klubber på sit CV.


Midtbanespillere
Christian Nørgaard
Født: 10. marts 1994
Klub: Brøndby IF
Kort om Nørgaard: Var ungdomsspiller i Lyngby Boldklub, hvor han også nåede at få debut på klubbens førstehold, før turen gik til Hamburger SV i den tyske Bundesliga hentet af den daværende danske sportschef Frank Arnesen. Her fik han aldrig førsteholdsdebut og skiftede i 2013 til hjem til Brøndby og cheftræner Thomas Frank, som han blandt andet havde på det danske U17-landshold, der deltog ved VM i Mexico i 2011. Har været ramt af flere alvorlige knæskader.

Jens Jønsson
Født: 10. januar 1993
Klub: AGF
Kort om Jønsson: Aarhus-dreng med stort A. Begyndte at spille fodbold i Viby IF bare fire år gammel. Har også tidligere spillet i Lyseng, men kan i år fejre 10 års jubilæum som AGFer. Denne sæson kåret som klubbens bedste spiller under opholdet i 1. division. En del af DBUs unglandshold siden 2009, hvor han i sin blot fjerde landskamp - og første på hjemmebane i øvrigt - oplevede at score både bag sin egen og modstandernes målmand.

Lasse Vigen Christensen
Født: 15. august 1994
Klub: Fulham FC
Kort om Vigen: Vestjyden har spillet langt de fleste af sine ungdomsår i Esbjerg fB, men blev i 2010 hentet til FC Midtjylland - i øvrigt samtidig med Viktor Fischer fra AGF. Blev to år senere solgt videre til London-klubben Fulham, hvor han debuterede 4. januar 2014. Er foreløbig noteret 29 kampe for Championship-holdet.

Nicolaj Thomsen
Født: 8. maj 1993
Klub: AaB
Kort om Thomsen: Skavboen kommer fra AaBs talentafdelingen, hvor han i fodboldsproget er en såkaldt »late bloomer«. Faktisk kunne Thomsen i sin tid ikke spille sig på klubbens bedste juniorhold. Fik i mesterskabssæsonen 2013/2014 sit store gennembrud. Er stort set blind på sit højre øje.

Pierre Emile Højbjerg
Født: 5. august 1995
Klub: FC Augsburg
Kort om Højbjerg: Begyndte i københavner-klubben Skjold, men rykkede siden til FC København. Her blev han brugt som angriber og tog som 14-årig derfor videre til Brøndby, hvor han kunne få opfyldt sit eget ønske om at spille på midtbanen. Skiftede i 2012 til Bayern München i øvrigt uden Brøndby fik en reel overgangssum, da kontrakten her var på vej til at løbe ud. Debuterede i april 2013 på Bayern Münchens førstehold og godt et år senere også på det danske A-landshold.

Pione Sisto
Født: 4. februar 1995
Klub: FC Midtjylland
Kort om Pione: Født i Uganda af sudanesiske forældre, men opvokset i Danmark, da familien flygtede fra borgerkrig og kom til landet, da Pione kun var få måneder gammel. Begyndte at spille fodbold i Tjørring IF i Herning-forstaden og kom i 2010 til samarbejdsklubben FC Midtjylland. Fik først statsborgerskab i december 2014 og fik sin internationale spilletilladelse i maj. Kort efter blev han udtaget til A-landsholdet. Har denne sæson fået sit store gennembrud i Superligaen, hvor han blev udnævnt til efterårets profil, mens han fik det meste af foråret ødelagt af en skade.

Rasmus Falk
Født: 15. januar 1992
Klub: OB
Kort om Falk: Trådte sine første fodboldstøvler i Middelfart sammen med kammeraten Christian Eriksen. Som 13-årige skiftede de to drenge imidlertid til OB, hvor de spillede videre sammen, indtil Eriksen blev solgt til Ajax Amsterdam i Holland. Fik debut for OB i maj 2010 mod AGF i en kamp, der sendte århusianerne ned i 1. division.


Angribere
Emil Berggreen
Født: 10. maj 1993
Klub: Eintracht Braunschweig
Kort om Berggreen: Har kroatisk mor og dansk far. Spillede ungdomsfodbold i Frem Hellebæk, Boldklubben Sølllerød-Vedbæk og FC Nordsjælland. Skiftede herfra til Brønshøj, hvor han i 2014 blev den blot anden spiller i Hobros historie, som den himmelstormende Superliga-klub betalte en overgangssum for. Blev i vinterens transfervindue solgt videre til Braunschweig i den tyske 2. Bundesliga for angiveligt 1 mio. kroner.

Nicolai Brock-Madsen
Født: 9. januar 1993
Klub: Randers FC
Kort om Brock-Madsen: Den store Randers-angriber flirtede som ungdomsspiller med et skifte til AGF. Det blev imidlertid aldrig til noget. Han sparkede de første fodbolde i mål for den lille Randers-klub Helsted Fremad. Er noteret for 101 kampe og 18 mål for Randers FC.

Uffe Bech
Født: 13. januar 1993
Klub: FC Nordsjælland
Kort om Bech: Kendt i ungdomsårene som »Den danske Messi« på grund af sin for en fodboldspiller lille statur og ikke mindst sine tekniske færdigheder. Begyndte i HIK, men spillede i perioden fra 2006-2013 for Lyngby Boldklub. Herfra skiftede han til lokalrivalerne fra FC Nordsjælland. Her er han foreløbigt noteret for 44 førsteholdkampe - én mindre end han nåede i Lyngby.

Viktor Fischer
Født: 9. juni 1994
Ajax Amsterdam
Kort om Fischer: Stortalentet fra Højbjerg nåede fem år i IF Lyseng, før turen gik videre til AGF. Skrev siden - på sin 15-års fødselsdag - under på en ungdomskontrakt med FC Midtjylland. Her spillede han to sæsoner, inden Ajax Amsterdam hentede ham til Holland i 2011, og ét år senere fik han officiel førsteholdsdebut for Ajax i Super Cup-kampen mod PSV Eindhoven. Scorede senere på sæsonen to mål i sin første ligakamp fra start. Er barnebarn til AIA-spilleren Poul Pedersen, der var den første danske landsholdsspiller til at runde 50 kampe for Danmark. Fik debut på A-landsholdet 14. november 2012 i Istanbul ude mod Tyrkiet.

Yussuf Yurary Poulsen
Født: 15. juni 1994
Klub: RB Leipzig
Kort om Yussuf: Begyndte som Pierre Emile Højbjerg i BK Skjold på Østerbro, men har ellers fået sin fodboldopdragelse i Lyngby Boldklub. Her nåede han at spille 34 kampe og score 11 mål for førsteholdet, inden den ambitiøse 2. Bundesligaklub RB Leipzig stod klar med en kontrakt. Her er han foreløbig noteret for 37 kampe og 12 mål.

Lucas Andersen (reserve)
Født: 13. september 1994
Klub: Ajax Amsterdam
Kort om Lucas: Aalborg-drengen begyndte i Freja, men rykkede tidligt ud til boldklubben på Hornevej. Et kæmpe-talent, der i marts 2011 blev den yngste spiller på AaBs førstehold nogensinde, da han fik debut i en alder af 16 år og 174 dage. Nåede 41 førsteholdskampe og tre mål for AaB, inden skiftet til Ajax i 2012. Efterudtaget til U21-truppen som reserve, men vraget i første omgang på trods af, at han fik A-landsholdsdebut ude mod Rumænien i november 2014.

Jens Jønssons vinderinstinkt skinnede allerede i en tidlig alder igennem. Derfor ?var han en naturlig anfører for lilleputterne fra Lyseng og i øvrigt også senere i sin ungdomstid i AGF. Længst til højre ser Viktor Fischer på. Foto: IF Lyseng

Det giver også god mening, fordi de begge er vokset op i Højbjerg, har spillet ungdomsfodbold i de samme Aarhus-klubber - IF Lyseng og AGF - og sågar været store profiler på de samme hold.

Annonce
Viktor Fischer scorede i gennemsnit to gange per kamp for ?Lyseng i Lilleput-rækken, selv om modstanderne gerne var to år ældre end ham. Her ligger han an til at score med venstrebenet, selv om han fra naturens hånd er højrebenet. Foto: IF Lyseng

Viktor Fischer er søn af Henrik Fischer, som selv nåede en enkelt kamp på U19-landsholdet tilbage i 1979 med blandt andre de tidligere AGFere Kent Nielsen og John Sivebæk som holdkammerater, og Jane Pedersen, der har repræsenteret Højbjerg Badminton Klub og Danmark ved All England.

Jane Pedersen er i øvrigt datter af Poul Pedersen. AIA-Tranbjergs højre wing, der blev den første danske landsholdsspiller til at runde 50 kampe i nationaldragten, da han spillede sin sidste landskamp i september 1964 med i alt 17 landskampsmål på samvittigheden. Poul Pedersen var blandt andet med på det danske OL-hold, der vandt sølv ved de olympiske lege i Rom i 1960, og blev sidste år optaget i fodboldens Hall of Fame herhjemme.

Viktor Fischer har det dermed ikke fra fremmede, når han i dag scorer mål enten for landsholdet eller sin klub, Ajax Amsterdam, og han er ét af de absolut største angrebstalenter, der har spillet i århusiansk ungdomsfodbold. Det vender vi altsammmen tilbage til.

Lysengs bedste nogensinde

Jens Jønsson derimod er søn af Henrik Jønsson, den tidligere professionelle basketballspiller i Bakken Bears, og Jette Rokkjær, der primært gjorde sig på håndboldbanen i Lyseng. Jens Jønsson begyndte at spille fodbold som fire-årig i Viby IF, men det var på fodboldbanerne på Lyseng Allé, at han mødte den halvandet år yngre Viktor Fischer. De to var begge blevet rykket op før tid til de lidt ældre spillere på Lysengs lilleputhold, fordi deres talent var så indlysende stort.

Træneren - for hvad der skulle vise sig at være et særdeles slagskraftigt U12-hold - var Erik Petersen. Han er i dag bestyrelsesmedlem i IF Lyseng og husker så udmærket holdets toBenjaminer, Viktor Fischer og Jens Jønsson.

»Viktor (årgang 94,red.) blev rykket op to år før tid, mens Jens (årgang 93,red.) var rykket op ét år for tidligt. De spillede derfor sammen med 92'erne. De var alligevel holdets énere, og Jens var endda anfører. Jeg påstod dengang i et indlæg i klubbladet, at jeg havde de to bedste spillere på holdet, som vi nogensinde har haft i klubben, og det kom til at holde stik,« fortæller Erik Petersen om Viktor Fischer og Jens Jønsson som henholdsvis otte-ni og 10 år gamle.

»Viktor var en lille og følsom dreng. Selvfølgelig også to år yngre end holdkammeraterne, men han har altid villet det. Han var både ambitiøs og meget seriøs. Det var bestemt ikke ham, der pjattede til træning, for han ville have noget ud af det, hver gang han trænede. Jens gik i samme klasse, som flere af 92'erne og er fra januar 1993, så han var stort set jævnaldrende med de andre på holdet. Derfor var han også på samme pjatte-niveau, men det var samtidig ham, der ville vinde mest, når vi spillede, og derfor var han også en naturlig anfører,« forklarer Erik Petersen.

Som sæsonen skred frem i 2004 blev det mere og mere klart, at der var noget stort i vente i Højbjerg-klubben. Og hen på efteråret - dengang fulgte sæsonen kalenderåret - kunne IF Lyseng kalde sig jyske mestre for lilleputter i A-rækken. Godt hjulpet på vej af Viktor Fischers mange mål for holdet mod forsvarsspillere, der var to år ældre, men det betød altså ingenting.

Annonce

En fornemmelsen for mål

»Viktor havde en helt særlig fornemmelse for fodbold og for at score mål. Han gjorde det som regel ikke sværere, end det er. Allerede omkring 10-års alderen kunne han afdrible en voksen spiller, selv om han egentlig ikke var særlig hurtig, men han havde den der fornemmelse for at bringe sin modstander ud af balance, og så udnytte det til at komme forbi. Han scorede 81 mål i den sæson, hvor vi vandt det jyske mesterskab. Her spillede vi vel 40-42 kampe og tabte kun én enkelt undervejs. De 81 mål er i øvrigt et tal, som Viktor selv kom til mig og fortalte efter sæsonen. Han havde helt styr på, hvor mange mål han havde scoret,« siger Erik Petersen og fortsætter:

»Både Viktors morfar og mormor fulgte ofte barnebarnets kampe på sidelinjen, men hvis mormor ikke havde været dér, så skulle Viktor altid hjem efter kampene for at ringe til hende og fortælle, hvordan det var gået.«

Og mens Viktor Fischer scorede målene, så sørgede Jens Jønsson for, at holdkammeraterne forstod, at det handlede om at vinde kampene og i øvrigt viste, at han havde en fin fodboldforstand.

»Jens var indbegrebet af en vindertype, og det er han jo stadig. Han var også dengang et stort talent. Måske ikke helt så indlysende som Viktor, men han var bestemt også en éner, og så tænkte han fodbold, når han spillede. For eksempel scorede han engang et mål, hvor han modtog bolden uden for straffesparksfeltet og lagde den med sit kolde ben lige så stille hen over målmanden, da han stod et stykke ude. Det var godt set. Jeg har også trænet Jens i håndbold, og det var det samme. Han kunne lure de andres svagheder, og det udnyttede han, for at kaste det kunne han ikke. Jeg synes, at drengene også skulle have noget at gå til om vinteren. Derfor bad jeg klubbens håndboldafdeling om at melde et ekstra hold til i årgangen, og så samlede jeg 10-12 drenge fra fodboldholdet. Til træning slog vi dem, der havde spillet i flere år, og vi sluttede sæsonen som kredsvindere,« husker Erik Petersen.

Da bladene faldt af træerne for snart 11 år siden var det imidlertid tid til at forlade Lyseng for Viktor Fischer og Jens Jønsson. Der skulle større udfordringer til.

»Da vi var blevet jyske mestre, og 92'erne rykkede op, havde vi egentlig ikke noget reelt tilbud til spillere af Viktor og Jens' kaliber i Lyseng. Derfor var det dengang naturligt, at de skulle videre,« fortæller den tidligere træner.

Annonce

Danske mestre med AGF

Få kilometer derfra og faktisk nærmest i baghaven af Viktor Fischers barndomshjem stod AGF klar. De havde endnu alderen til at spille lilleput-fodbold. Jens Jønsson nu mod jævnaldrende modstandere og i øvrigt som offensiv midtbanespiller, mens Viktor Fischer fortsatte med at score mål som på bestilling. Det blev til endnu et jysk mesterskab. Denne gang i mesterrækken, og AGF-holdet vandt også det danske mesterskab for lilleputter.

Da Jens Jønsson blev drengespiller og igen rykkede en årgang op, blev Viktor Fischer hos sin egen årgang, men flere gange i AGF-tiden blev han forfremmet før tid. Det skete blandt andet fra drenge- og juniortiden. Og allerede dengang havde han flere afslutningsfærdigheder i støvlerne end de fleste voksne fodboldspillere. Og så elskede han bare at score mål og gør det stadig. Spørg bare holdkammeraterne på A-landsholdet. Derfor var det heller ikke tilfældigt, da han forrige mandag i Viborg med største selvfølgelighed snuppede bolden, tog straffesparket i slutfasen og scorede sit første landskampmål for Danmark som voksen.

Jens Jønsson kan i år fejre 10 års jubilæum som AGFer og har i øvrigt gjort det med manér som sit holds bedste spiller i 1. division. Også selv om positionen i midterforsvaret ikke just huer ham.

Modsat forlod Viktor Fischer Fredensvang igen efter fire og et halvt år hosde hviie. På sin 15 års fødselsdag skrev han i stedet kontrakt med FC Midtjylland og blev optaget på klubbens fodboldakademi i Ikast. I Danmark er præcis 15 år den tilladte grænse for at indgå en kontrakt.

Han har selv siden fortalt, at han foretog skiftet, fordi han ville spille med de bedste, og med Viktor Fischer på holdet vandt FC Midtjylland samme sæson det danske mesterskab for U17-hold. Mesterskabet kom i øvrigt i hus via en 3-2 sejr på Fredensvang mod AGF og Jens Jønsson, men dog uden at Viktor Fischer scorede mod sin tidligere klub.

Annonce

Gensyn på landsholdene

Inden skiftet til FC Midtjylland nåede han dog at få sin debut som AGFer i rødt og hvidt. Det skete på U16-landsholdet i Polen i september 2008, og igen var han rykkket op ét år før tid. Jens Jønsson fik først sin debut i nationaldragten på U16-landsholdet et halvt år senere i februar 2009, mens Fischer og Jønsson i april samme år spillede sammen på landsholdet. Akkurat som det kan blive tilfældet i de nærmeste uger i Prag.

Men det var på Lyseng Allé, at de spillede sammen første gang. På Erik Petersens lilleput-hold. Og på væggen i klubhuset - i det lokale som nogle kalder Viktor Fischer-lounge - hænger to signerede spillertrøjer. Den ene er en landstrøje med nummer 19 på ryggen. Det var den, som Viktor Fischer spillede sin blot anden A-landskamp i. Den anden er en hvid AGF-trøje med Jønssons 16-tal.

»Jens kommer stadigvæk jævnligt forbi her på Lyseng, mens Viktor jo bor i Amsterdam, så ham ser vi ikke så tit,« siger Erik Petersen, der glæder sig oversineto drenges succes:

»Det er rigtig dejligt og skønt at se, hvordan det er gået dem, for alt hvad de drenge kan, er jo noget, som jeg har lært dem. Nej, spøg til side, uanset hvor i landet de var vokset op, så er deres talent så stort, at det ville være kommet til udtryk. Jens gør det godt i AGF, og det er spændende at følge ham, men det er da også meget sjovt, at Lyseng endnu er den klub, som Viktor har spillet for i længst tid.«

Annonce
AGF For abonnenter

David Nielsen rystede posen, men målene kommer stadig ikke af sig selv

Danmark

Søndagens coronatal: 893 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
AGF

David Nielsen efter systemskifte: - Vores måde at spille på døde da vi ikke kunne gå videre mod et hold som Larne

AGF For abonnenter

Karakterbogen: Nye AGFere imponerede mest i Randers-nederlag

Aarhus

Lars har seks fadølshaner i køkkenet med sit eget øl: Vi brygger nok 400 liter øl om året

AGF

Den nye svenske back imponerede fra start otte dage efter skiftet til AGF: - Det går meget hurtigere her

AGF For abonnenter

AGF har blot vundet tre ud af de seneste 20 kampe - det kan man godt kalde for en krise

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

AGF

Se højdepunkterne: Randers FC forværrer skidt AGF-start med sejr i lokalopgør

Byudvikling

Historien om Aarhus' mest ubrugelige 'strand': Hvorfor er den knoldet som en pløjemark - og skal den blive ved med det?

Sport

Se triumfen i billeder og video: Rindoms vilde rutsjebanetur endte med guld

Aarhus

Søndagens coronatal: Svagt faldende smittetal, men Aarhus og Samsø ligger stadig tårnhøjt på incidensbarometeret

Aarhus For abonnenter

Så klip dog den hæk! Husejere får besked i øjeblikket - og det kan blive dyrt blot at kigge den anden vej

Sport

Genlæs livebloggen: AGF gør en skidt uge værre med nederlag til Randers

Annonce