Annonce
Aarhus

Fløjstrup kan vinke farvel til Kystruten

Annonce

FLØJSTRUP: Syd for Aarhus i idylliske Fløjstrup fik mange mennesker kaffen galt i halsen, da de opdagede, at Midttrafik pønser på at lade "kystruten" - Rute 302 - køre direkte fra rundkørslen ved den gamle skole i Ajstrup til Malling.

Helt i modsætning til i dag, hvor Rute 302 kører til Beder ad en rute, der bringer bussen gennem både Over og Neder Fløjstrup. Og den rute vil beboerne i Fløjstrup meget nødigt undvære.

"Synes ikke, det kan passe, vi skal straffes, alle os, der har dårlige transportmuligheder på landet, og alle de fine inde i Aarhus får bedre transportmuligheder, men det er jo Aarhus Kommune i en nøddeskal," står der i en indsigelse.

Fællesrådet for Beder, Malling og Ajstrup har protesteret over nedlæggelsen. Det samme har en borgergruppe, der har samlet 659 underskrifter imod flytningen af Rute 302.

Og det kom bag på Midttrafik, at så mange mennesker protesterer. Midttrafik foreslår nemlig ruten flyttet væk fra Fløjstrup, fordi passagertal fortalte, at kun ganske få mennesker stod af og på.

- Nu skaffer vi helt friske tal på, hvor mange der benytter ruten i Fløjstrup, siger køreplanlægger Frits Hedegaard, Midttrafik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Frosten stoppede igen letbanen: Trods varsler fra DMI fik kulden frit spil

Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

AGF For abonnenter

Kommentar: Sportschefen er smuttet, men det betyder ikke, at AGF skal trække håndbremsen

Annonce