Annonce
Alarm 112

Flammer stod op ad væggen: Kvinde måtte springe fra altan for at redde familien

Brand i sommerhus på Annettevej ved Gjerrild Nordstrand. Foto: presse-fotos.dk

Gjerrild Nordstrand: Der lå en familie og sov i sommerhuset, som natten til onsdag brød i brand på Annettevej ved Gjerrild Nordstrand nord for Gjerrild. Det fremgår af døgnrapporten fra Østjyllands Politi.

Mor, far og tre børn lå og sov på første sal, da den 36-årige kvinde vågnede ved en lyd, der lød, som om noget blev knust.

Efter at være stået ud af sengen opdagede hun, at flammerne stod op ad væggen og langs loftet, så hun skyndte sig at springe ud fra sommerhusets altan. Derefter hentede hun hurtigt en stige, så hendes tre børn og deres far også kunne komme ud af den brændende bygning.

Annonce

Vagtchefen hos Østjyllands Politi meldte onsdag morgen, at alle var nået ud af huset, inden de brændte inde, og det viste sig altså at være takket være kvinden.

- Vi har været derude med en patrulje, og det blev hurtigt meldt, at alle personer var ude. Men vi kender ikke noget til brandårsagen, sagde vagtchef Christian Riis ved den lejlighed.

Onsdag ved middagstid var brandårsagen fortsat ukendt. Selvom ilden blev slukket, nåede sommerhuset at tage så meget skade, at det ikke længere var muligt at bo i.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce