Annonce
Aarhus

Flere afgange og billigere billetter: Molslinjen sætter ekstra færge i trafik

Med endnu en færge i drift, øger Molslinjen kapaciteten i årets første to måneder. Foto: Jens Thaysen
Rederiet øger kapaciteten på Kattegat, når det fra mandag sætter endnu en hurtigfærge i drift.
Annonce

AARHUS: Molslinjen øger nu kapaciteten i årets første måneder på Kattegat på ruten mellem Aarhus og Sjællands Odde. Rederiet har tidligere år klaret trafikken med to færger i drift, men fra mandag sættes endnu en færge ind på ruten.

Det oplyser Molslinjen i en pressemeddelelse.

Molslinjen vil herefter sejle med tre færger på Kattegat alle dage undtagen lørdag. I alt bliver det til næsten 200 ekstra afgange i januar og februar i forhold til 2019.

- Vi testede markedet med fire færger i de travleste juledage, og det blev taget rigtigt godt imod af vores gæster, som gav os den største juletrafik i Molslinjens historie. Det har givet os blod på tanden, så vi nu fortsætter med at holde kapaciteten højere end normalt, forklarer Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Fordi hurtigfærgen Max kunne sættes ekstra ind på præcis de tidspunkter, hvor gæsterne ønskede at rejse, så steg juletrafikken med 12 procent i forhold til sidste år. 88 procent af alle tilgængelige billetter på den ekstra hurtigfærge blev solgt til julerejsende.

- Frekvens og pris afgør folks rejsemønstre hos os. Derfor tøver vi heller ikke med igen at sætte Max ind som ekstra færge, siger Jesper Skovgaard.

Annonce

Fleksibelt og billigt

For folk med et ønske om en tur på tværs af landet har de tre færger flere fordele. Flere færger giver øget fleksibilitet med flere muligheder for at komme af sted.

- Og så har det også den konsekvens, at turene simpelthen bliver billigere. Vi har en dynamisk prisstruktur, så når der er flere pladser at vælge imellem, så falder prisen tilsvarende, fortæller Jesper Skovgaard.

Molslinjens hjemmeside er allerede nu opdateret med de nye afgange og priser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Mobil testenhed tilbage i Gellerup: Svært at få beboerne til at flytte sig

Aarhus For abonnenter

Søns misbrug har kostet Bente og Søren penge, søvn og tårer: - Man føler sig magtesløs og mistænkt for at være dårlige forældre

Aarhus

Fire elever ramt af corona: Var netop kommet hjem fra studietur til Polen

AGF

Det Hvide Snit:  Er der bund i ny, ambitiøs AGF-målsætning - og hva' ka' OB?

AGF For abonnenter

Bagkanten: Sæsonen er knap begyndt, men David Nielsen skal allerede ud i krogene for at finde friske spillere

Annonce