Annonce
112

Flere anmeldelser om tyveri fra autocampere på rastepladser

Fyns Politi. Arkivfoto: Michael Bager

SKANDERBORG: To gange på to dage har borgere anmeldt tyveri fra deres autocampere, mens de overnattede på rastepladser ved E45 i Skanderborg Kommune, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Natten til fredag mellem kl. 1.30 og 7 sov et par i deres parkerede autocamper ved Cirkel K i Hørning på E45. Mens de sov, brød en ukendt gerningsmand ind og stjal en computer og kontanter.

Parrets nationalitet fremgår ikke af døgnrapporten, men det var en 61-årig mand, der anmeldte tyveriet.

Fredag aften holdt en hollandsk autocamper parkeret for natten på Ejer Baunehøj rasteplads i nordlig retning.

Mellem kl. 23 og 3 blev låsen brudt op af tyve, der stjal to rygsække med elektronik, blandt andet to iPads.

Det er en 60-årig hollandsk mand, der er noteret som anmelder på det tyveri.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Bedre neurorehabilitering eller besparelse?

I næste uge skal Region Midtjyllands hospitalsudvalg og udvalg for nære sundhedstilbud igen tage stilling til et forslag om at flytte neurorehabilitering fra Horsens og Randers til Aarhus. Som næstformand i udvalget for nære sundhedstilbud har jeg naturligvis fulgt sagen tæt, for netop spørgsmålet om nærhed og kvalitet i behandlingen betyder meget for Alternativet. Fagligt er der både fordele og ulemper ved at samle neurorehabiliteringen i Aarhus. En samling i Aarhus vil fjerne behovet for overflytning mellem hospitalerne, og det giver mulighed for større specialisering. Desuden vil der også være fordele alene i placeringen tæt ved neurologien. Til gengæld kan placeringen længere væk fra patienternes hjem give mindre støtte fra patienternes pårørende. Der er næppe tvivl om, at fordelene trods alt overstiger ulemperne, og samlingen dermed vil være et kvalitetsmæssigt løft af neurorehabiliteringen. Der er til gengæld heller ikke tvivl om, at det giver en større udgift, end den nuværende løsning. Hvis vi skal lave ændringen, skal vi derfor være klar til at betale mere for det. I den nuværende indstilling skal ændringen finansieres af andre besparelser på de tre hospitaler. Det er ikke i orden! Alternativet kan derfor kun støtte forslaget om at flytte neurorehabiliteringen fra Horsens og Randers til Aarhus, hvis vi kan finde pengene til merudgiften uden at de tre hospitaler skal lave kompenserende besparelser.

Aarhus

Århusiansk syrienkriger anholdt ved ankomst til Danmark

Annonce