Annonce
Aarhus

Flere fly til Aarhus

Aarhus: Københavns Lufthavn vil bruge 20 mio. kr. på at markedsføre indenrigsflytrafikken væsentligt. Målet er at få flere til at flyve indenrigs, og det smitter af på Aarhus.

- Vi ser et væsentligt potentiale i at styrke indenrigstrafikken. Langt flere danskere kunne have glæde af at flyve indenrigs, og det er vores opfattelse, at mange ikke ved, hvor nemt, hurtigt og billigt det er at flyve på tværs af Danmark. Mange danskere ved f.eks. ikke, at det er muligt at flyve mellem Aarhus Lufthavn og København så ofte, som tilfældet er, siger kommunikationsdirektør i Københavns Lufthavn, Henrik Peter Jørgensen.

pcb

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Annonce