Annoncørbetalt indhold

Flere kunder, ja tak!

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Som et personligt brand er det vigtigt at nå ud til folk med ens indhold. Det er hele fundamentet bag det man gør; at nå ud til folk. Det kan være svært, når internettet er fuld af folk med samme indhold og generelt bare masser af folk. Her kan en ekspert på området søgemaskineoptimering og linkbuilding være en kæmpe hjælp. Med SEO hjælp kan man altså optimere ens rangering på Google og dermed nå ud til flere. Det er dét der kan adskille din side fra din konkurrents side.


Annonce

Dobbel op på alt det gode

Med eksperten, Lennart Øster, får du en strategisk model, som giver dig dobbelt så meget ud af din søgemaskineoptimering som dine konkurrenter. Typisk vil dine konkurrenter nemlig kun benytte sig af almindelig søgemaskineoptimering. Lennart Øster har derimod baseret sin model på klassisk søgemaskineoptimering og linkbuilding, hvor han samtidig med også bestræber sig på at gøre dig til ekspert indenfor netop dét du arbejder med. Med hans tilgang, bliver du altså anerkendt som en specialist af Google og dette resulterer i en højere rangering på den famøse søgemaskine. Du bliver altså fundet som en af de første af dine kunder og du kan også slippe for de mange dyre annonceringer. Alt dette og også en tryghedsgaranti - det lyder næsten for godt til at være sandt.


Sidste råb for hjælp

Uanset hvad du specialiserer dig inden for er det meget normalt, at have brug for hjælp til at navigere sig gennem det store internet og at bruge det til ens fordel. Der er mange forskellige tilgange, men hvad end du er psykolog, træner, behandler, healer, massør eller noget helt andet, kan Lennart Øster hjælpe dig med at optimere din plads på søgemaskinerne. Med en ekspert som Lennart Øster kan man ikke gå helt galt i byen. Tidligere kunder har blandt andet sagt, at Lennart Østers dybe forståelse for søgemaskineoptimering har været en klar fordel til at opnå de resultater man som kunde ønsker sig. Han kan altså differentiere mellem hvornår det er noget teknisk på siden der skal sættes en indsats eller om der skal bygges eksterne links. Det er egenskaber mange ville ønske de selv havde, når de arbejder som et personligt brand, men heldigvis kan man finde disse egenskaber hos Lennart Øster når man desværre ikke selv besidder dem. Med Lennart Øster bag sig, behøver man ikke spørge om hjælp igen. Han løser problemerne med sin ekspertise.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.