Annonce
Aarhus

Flere mænd ville se Mormon-musicalen

”The Book of Mormon” er en grænseoverskridende satire over religion, kultursammenstød og musicalgenren. Vi følger et par mormonske drenge, der bliver sendt på en mission til Afrika. Foto: Johan Persson
Kvinder er i klart flertal til musicals, men også mænd var vilde med "The Book of Mormon".
Annonce

AARHUS: Det var et eksperiment og en chance at tage for Musikhuset Aarhus, da den valgte at vise den amerikanske musical "The Book of Mormon" på engelsk.

- Det har vi ikke fortrudt. Vi har solgt 22.000 af 28.500 mulige billetter, og det er vi meget tilfredse med, siger Jan Christensen, direktør i Musikhuset.

Han noterer, at salen stort set har været fyldt hver aften. Kun på balkonen var der ledige pladser. Sidste forestilling er fredag 6. december.

- Det er interessant, at musicalen tiltrak flere mandlige gæster, end vi er vant til. 40 procent af billetbestillerne er mænd, hvor det til "Flashdance" var 27 procent, til "Tarzan" 28 procent og til den kommende "Sanne" 23 procent. Så vi har haft flere mænd end normalt inde, siger Jan Christensen.

Musikhuset har også haft et større salg af billetter i spilleperioden end normalt.

- 5000 billetter er solgt siden premieren, så det tyder på, at det yngre publikum, som vi har haft her, er hurtigere til at reagere på noget, det gerne vil se, siger Jan Christensen.

Han glæder sig over, at 98 procent af de gæster, der har besvaret Musikhusets spørgeskema er godt tilfredse eller tilfredse.

- Så højt har vi vist aldrig før været på en musical, siger han.

Og så er han overrasket over, at "The Book of Mormon" har sat en debat i gang på de sociale medier.

- Der bliver sagt mange satiriske og skarpe bemærkninger i musicalen, men vores gæster føler sig ikke krænkede og synes, det har været godt og positivt. De har taget med friskhed, at der bliver prikket til en debat, siger Jan Christensen, der gør klar til at lukke gæster ind til den næste musical om Sanne Salomonsen. Den spiller 11.-15. december.

Næste år kommer Susanne Bier-musicalen "Den skaldede frisør", som der allerede er stor interesse for.

Der bliver sagt mange satiriske og skarpe bemærkninger i musicalen, men vores gæster føler sig ikke krænkede.

Jan Christensen, direktør i Musikhuset Aarhus

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Coronaen har stadig godt fat i Aarhus: Ny stor stigning i antal smittede

Østjylland

Amerikanske tilstande i Odder

Aarhus

Kæmpe smitteudbrud på populær bar: Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

CORONAVIRUS

Live: Kæmpe smitteudbrud på populær Aarhus-bar - Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

Annonce