Annonce
Aarhus

Flere påsatte brande i skraldespande: - Det er ikke tilfældigt

Arkivfoto: Kim Haugaard
Brandfolk har mandag aften slukket brande i flere skraldespande og containere i Viby. - De er helt sikkert påsatte, siger indsatslederen.
Annonce

VIBY: Ild i flere skraldespande og containere mandag aften fik Østjyllands Brandvæsen på slukningsarbejde i Viby.

- Der var brand i flere skraldespande med et par hundrede meters mellemrum, og det er ikke tilfældigt, det sker, siger indsatsleder hos Østjyllands Brandvæsen, Anders Brix Christensen.

Han fortæller, at brandene hverken spredte sig eller var noget større anliggende, men det er alligevel en tendens, brandvæsenet oplever oftere disse dage.

- De er helt sikkert påsatte på den ene eller anden måde. Om det er drengestreger eller noget større, det ved jeg ikke, men vi har set flere af den slags på det seneste. Blandt andet i det vestlige Aarhus, siger indsatslederen.

Brand i skraldespande og containere i Viby er de eneste af den slags brande, der har været mandag, og brandfolkene mødte ikke nogen personer, da de var i gang med slukningsarbejdet.

- Der var ingen, der antastede dem, og der var heller ikke optræk til noget, siger Anders Brix Christensen til Århus Stiftstidende mandag aften, efter brandfolkene er vendt hjem fra slukningsarbejdet.

Vagthavende hos Østjyllands Politi, Morten Bang Rasmussen, bekræfter, at politiet har fået melding om brand i skraldespand i det fri omkring Kaj Munks Vej i Viby J, men oplever ikke nogen uro i området.

- Vi har kun fået melding om en enkelt brand, og det drejer sig om Kaj Munks Vej 55, mere ved jeg ikke, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce