Annonce
Aarhus

Flere tusinde besøgte nyt loppesupermarked: Genbrugsjulegaver er et hit

2.000 besøgende lagde vejen forbi det nye superloppemarked Kirppu i Tilst. Med 300 stande på 800 kvadratmeter var der rig mulighed for at finde billige og gode genbrugs-julegaver eller adventsgaver. Foto: Kirppu
2.000 gæster besøgte det nye loppesupermarked i Tilst, Kirppu, og der blev købt loppefund til både juletræet og pakkekalenderen. En succes fra start og Kirppu fortæller, at alle stande er udsolgt i december.
Annonce

TILST: Der var stormløb i corona-slowmotion mod kasserne, da Kirppu i weekenden slog dørene op til sit nye loppesupermarked i Tilst.

Tæt på 2.000 besøgende var med til at klippe snoren til tusindvis af loppefund, hvor mange skal bruges under juletræet eller i pakkekalenderen.

- Genbrug er helt klart blevet mere og mere populært, når folk skal finde gaver til sig selv og hinanden. Og mængden af lækre varer og gode priser på varerne har været en utrolig positiv oplevelse her i Aarhus. Mange kunder har direkte fortalt vores personale, at de har fundet julegaver til så gode priser, at de har kunnet købe flere julegaver inden for deres budget, fortæller driftschef Pernille Seidenfaden.

Og efter seks år med butiksåbninger over hele landet har hun et godt sammenligningsgrundlag.

300 standlejere havde læsset butikken med loppefund, så de første kunder kunne gå på timelang jagt, da den 800 kvadratmeter store butik lørdag kl. 10 slog dørene op på Anelystvej

Annonce

Corona-sikker åbning

Fra en halv time før åbning stod kunder hele vejen rundt om butikken og ventede med god afstand på at komme ind i butikken, der også er Corona-udstyret med håndsprit til kunderne og plexiglas ved kasseområdet til personalet.


Genbrug er helt klart blevet mere og mere populært, når folk skal finde gaver til sig selv og hinanden. Og mængden af lækre varer og gode priser på varerne har været en utrolig positiv oplevelse her i Aarhus.

Driftschef Pernille Seidenfaden


- Herudover har vi en elektronisk kundetæller installeret i alle butikker, som både personale og kunder kan se. Den fortæller hele tiden, hvor mange kunder, der er i butikken ad gangen. Der var tæt på 2.000 til åbning fordelt over dagen, og jeg vil gerne rose kunderne for en fantastisk god adfærd under åbningen. Der var god stemning med masser af smil - trods kø og ventetid ved kasserne, siger Pernille Seidenfaden.

Annonce

Alt er lejet ud

Som ved alle andre butiksåbninger har Kirppu et åbningstilbud, der går ud på, at man kan booke en stand for 100 kroner om ugen i minimum to uger uanset, hvornår standen starter.

Der var kø ved det nye superloppemarked i Tilst, allerede inden dørene blev åbnet lørdag klokken 10.00.

I Aarhus gælder åbningstilbuddet hele december, og selvom Kirppu lige nu kan melde alt udsolgt, så er der rig mulighed for at booke tilbuddet med start i de kommende måneder i takt med, at der er udskiftning på standene.

Om Kirppu

·Kirppu betyder loppe på finsk og blev efter inspiration fra Finland etableret i Danmark i 2014, hvor det første ”loppesupermarked” åbnede i Hillerød.

·I dag har kæden genbrugsbutikker i Hillerød, Frederikssund, Herlev, Herning, Holstebro, Kalundborg, Kolding, Næstved, Ringsted, Slagelse, Roskilde, Odense, Nykøbing Falster, Sønderborg, Holbæk, Aalborg, Hjørring, Horsens og nu også Tilst ved Aarhus.

·Butikkerne er typisk mellem 800-1200 m2, hvor der er personale, som sælger genbrugsvarerne. Det har godt 40.000 standlejere benyttet sig af siden åbningen af den første butik for godt seks år siden.

·Ved hjælp af stregkoder registreres salget, og sælgeren får automatisk udbetalt sit overskud af Kirppu. Kunden kan følge sit salg via app’en ’Mit Kirppu – Katjiing’ eller på Kirppu.dk

·Kirppu beskæftiger omkring 250 medarbejdere og omsætter for over tre millioner kroner loppefund hvert år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Johnny Mølby ny assistenttræner i AGF

Debat

Debat: Vi vil have rent vand i hanerne

Alarm 112

Hentede take away-aftensmad med 153 km/t: Trafikkontrol i det vestlige Aarhus afslørede igen masser af forseelser

Coronavirus

Live:  Danmark finder første tilfælde af sydafrikansk virusvariant

Aarhus

Styrelse fastholder prioritering af vacciner: Nødråb fra far til vuggestuebarn i Holme ser ud til at være forgæves

Annonce