Annonce
Østjylland

Flintholm lever af byens nye ansigter

FGT og direktør Michael Flintholm har holdt til i Frichsparken i 11 år. Foto: Henrik Skov Anhøj

Hos telemarketingvirksomheden FGT i Åbyhøj er halvdelen af medarbejderstaben udlændinge. Det giver unikke muligheder i kampen om at kapre nye kunder til kunderne verden over.

»Jeg kunne ikke drive denne virksomhed fra Herning eller Ringkøbing, men i Aarhus er der nærmest ikke et land, som jeg ikke kan rekruttere en medarbejder fra.«

Annonce

Ordene tilhører Michael Flintholm, stifter og ejer af Flintholm Global Telemarketing - FGT - på Søren Frichs Vej i Åbyhøj. En virksomhed, som gennem 11 år har specialiseret sig i at finde nye kundepotentialer for lokale, regionale og globale firmaer og koncerner på verdensmarkedet, og her spiller FGTs udenlandske medarbejderes kendskab til sprog, kultur, stik og brug i den del af verdenen, som de oprindeligt kommer fra en afgørende rolle.

Det gælder for eksempel, når Grundfos skal sælge pumper i Kina, Columbia eller Australien, eller når kosmetikgiganten L'oréal bestiller en produktundersøgelse blandt 26.000 frisørsaloner i Norden.

»Telefonen er vores værktøj, og vi ringer altid på vegne af vores kunder, der typisk er danske eksportvirksomheder, Det er ikke telefonsalg i traditionel forstand, men ofte er der tale om research for at identificere nye kundeområder,« forklarer Michael Flintholm.

På en måned har han i gennemsnit 65-70 telemarketingmedarbejdere på lønningslisten. Der er ikke tale om en fastansat stab, men freelancere som bliver hyret ind alt efter hvilket projekt, der er tale om, og hvor i verden et produktpotentiale skal undersøges nærmere.

»Mange af vores medarbejdere er kun i byen i kortere tid, eller også er de flyttet hertil sammen med en ægtefælle, der har fået arbejde her. Vi nyder også godt af, at Aarhus er en studieby med mange forskellige nationaliteter, og for mange er vi også en vej ind på det danske arbejdsmarked. En måde at få den første erhvervserfaring på her i landet,« fortæller Michael Flintholm.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Stop fodboldbaners plastsvineri

Vidste du, at det måske smadrer havmiljøet, når dit barn går til fodbold? Hvis dit barn spiller på en gammel kunstgræsbane, er det desværre tilfældet. Kunstgræsbaner er ofte lavet af gamle bildæk, der bliver sprættet op og raspet. Det gør banen blød og rar at falde på. På den måde minder det om rigtige græsbaner. Men det raspede bildæk, bliver ikke på banerne, det hentes med hjem og alle mulige andre steder, hvor fodboldspillerne færdes. Derfor kommer det også i grundvandet, og det ryger i havene, derved ødelægges havmiljøet. Og vi risikerer selv at komme til at spise mikroplasten, når de fisk, vi spiser, har indtaget plasten enten som direkte føde, eller fordi de spiser andre dyr, der har det i sig. Nåh, ja de fisk spises også af andre dyr, der spises af større dyr, og så har vi det overalt i naturen. Enhedslisten kræver derfor et stop for anlæg af kunstgræsbaner med det forurenende granulat i, og at vi får de gamle baner skiftet ud med nyt, miljøvenligt kunstgræs. Der findes i dag alternativer lavet af f.eks. kokosfibre, sukkerroer eller olivenkerner – så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang! Sverige overvejer et forbud, og EU-Kommissionen skal til foråret diskutere, hvilke tiltag der skal til. Lad den grønne bølge gå på vores boldbaner – så vi og vores børn kan spille fodbold med god samvittighed!

Aarhus For abonnenter

Bevaringsværdigt byggeri til salg: Prisen starter ved 14 millioner

Aarhus

Bruno har uddannet 400 til at spille jagthorn: - Jeg bliver ved med at spille, så længe jeg kan tygge smør

Danmark

Fund af væsentligt bevismateriale: Ledende nynazist og 27-årig varetægtsfængslet for hærværk på jødisk gravplads

Annonce