Annonce
Navne

Flittigt skrivende præst til nyt embede

Juma Nellemann Kruse skifter til Trige-Ølsted-Spørring Pastorat. Privatfoto

Cand. theol. og sognepræst Juma Nellemann Kruse, Skødstrup, 46 år, er ansat som sognepræst i Trige-Ølsted-Spørring Pastorat. Der er tale om en stilling som overenskomstansat sognepræst på halv tid. Han afløser sognepræst Lone Hindø, der er gået på pension efter at være fyldt 70 år.

Juma Nellemann Kruse har en omfattende virksomhed som forfatter til efterhånden talrige bøger, de fleste med teologiske emner. Han har blandt adskillige andre også udgivet en bog om Harry Potter og kristendommen samt rejsebeskrivelser og en novellesamling.

Han kommer fra en stilling som sognepræst i Ebeltoft-Dråby-Handrup og Ålsø-Hoed-Vejlby-Homå Pastorater, hvor han har været ansat i godt to år.

Juma Nellemann Kruse havde en uddannelse som civiløkonom bag sig, da han tog fat på at læse teologi ved Aarhus Universitet og blev cand. theol. i 1999. Som civiløkonom havde Juma Nellemann Kruse ansættelse i det private erhvervsliv, hvor han løste kommunikationsopgaver.

Han er gift med billedkunstner Tanja Nellemann Kruse, og de er forældre til seks sammenbragte børn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Lukas Enevoldsen har boet i Aarhus hele sit voksne liv. Det næste år skal mennesket, fodboldspilleren og tryghedsnarkomanen udfordres på Færøerne

Coronavirus

Forsinket vaccineplan chokerer rejsebranchen: 'Vil det så ske igen - og til det værre?'

Aarhus For abonnenter

Vrede tillidsfolk mødte politikere: Nu får rådmand klar besked om at inddrage ansatte i genrejsningen af ældreplejen

Aarhus

Konflikt i ældreplejen spidser til: Fagforbund forlader styregruppe bag omstridt omorganisering

Annonce