Annonce
Aarhus

Flixbus åbner nye ruter: Rejs til Aalborg fra Aarhus for 39 kroner

Der skal nu kun være 75 kilometer mellem stoppene modsat 150 kilometer tidligere, og derfor har Flixbus udvidet deres rutenet med 38 ruter. Blandt andet én mellem Aarhus og Aalborg. Foto: Mads Joakim Rimer Rasmussen
Fjernbusselskabet Flixbus udvider deres rutenet, og det betyder, at man fremover kan tage turen direkte fra Aarhus til Aalborg - eller omvendt - med én af de grønne busser.

AARHUS: Fra fredag 12. juli udvider fjernbusselskabet Flixbus deres ruter med 38 nye forbindelser, og det betyder blandt andet en ny rute mellem Aarhus og Aalborg.

En tur, der som udgangspunkt koster 39 kroner. Priserne hos Flixbus er dynamiske, og det betyder, at jo tidligere du booker din billet, jo bedre pris kan du få den til.

Ruten er oplagt for studernede, der studerer i Aalborg, men bor i Aarhus eller omvendt. Men også pendlere, folk der har familie i det nordjyske eller andre, der har lyst til at opleve Danmarks fjerdestørste by, kan nu transportere sig til byen med busselskabet.

- Vi har glædet os meget til at åbne de nye forbindelser og udvide rutenetværket, siger Lotte Rystedt.

De nye ruter er kommet til på baggrund af en lovændring, der tillader fjernbusser at køre på strækninger med ned til 75 kilometer mellem stoppene. Førhen skulle afstanden være det dobbelte eller også skulle bussen som minimum krydse Storebælt eller mere end to trafikselskabsgrænser.

- Vi er glade for, at vi med den nye lovgivning kan give passagererne endnu bedre muligheder for at rejse grønt rundt i landet, har Lotte Rystedt tidligere sagt i forbindelse med lovændringen.

Den nye rute kører alle ugens dage med flere afgange om dagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Annonce