Annonce
Østjylland

Flugtbilist kørte over for rødt, endte i en blindgyde og blev løbet op af politiet

Arkivfoto
Annonce

Horsens: En 29-årig mand fra Brædstrup kunne ikke løbe fra en politipatrulje, da han efter en biljagt gennem Horsens i nat forsøgte at stikke af fra politiet til fod.

Før anholdelsen på p-pladsen bag rådhuset blev den 29-årige spottet af politipatruljen, da han kom kørende i Horsens' midtby.

- Bilisten ønskede ikke at stoppe, selvom han blev bedt om det, og derfor satte patruljen efter ham. Jagten varede omkring 12 minutter, hvor bilisten bl.a. kørte over for rødt lys flere gange, før han kørte ind i en blindgyde på Rådhustorvet, fortæller fungerende vicepolitiinspektør Poul Steffensen fra Sydøstjyllands Politi.

Selvom bilen nu var endt i en blindgyde, havde den 29-årige stadig ikke lyst til at tale med politiet, så han forsøgte at stikke af til fods. Han blev dog indhentet af betjentene på p-pladsen bag rådhuset, hvor han blev anholdt kl. tre.

Hans efterladte bil var i mellemtiden trillet ind i en betonafspærring på Rådhustorvet og har fået buler, oplyser Poul Steffensen.

Den 29-årige er nu sigtet for at have kørt bil i påvirket tilstand, for at være stukket af fra politiet og for i mindst tre tilfælde at have kørt over for rødt lys i området omkring Gasvej, Niels Gyldings Gade, Høegh Guldbergs Gade og Grønlandsvej. Derudover er han tidligere frakendt retten til at køre bil, oplyser Poul Steffensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Endnu en skoleelev er smittet med corona: 32 børn og seks medarbejdere sendt hjem

Aarhus For abonnenter

Borgerlige partier sikrer festugen: Lad os ikke styre af frygt

Aarhus

30-årig dømt for at sætte ild til overbos lejlighed: - Et rent held at ingen kom til skade

Annonce