Annonce
Aarhus

Fodbold og fest i avisens jubilæumstelt

Katrine Bille med band stod for underholdningen af de yngste, og de fik, hvad de kom efter: Masser af gang i den.Foto: Kim Haugaard
Fodboldmagasinet Fodbold med Horup genopstod for en enkelt gang, da avisen lørdag markerede sit 225-års jubilæum i et stort telt på Banegårdsplads og med et program med appel til såvel de ældre som de alleryngste.

AARHUS: En klassiker genopstod, da Stiften lørdag havde inviteret århusianerne til at være med til at fejre avisens 225-års jubilæum: ”Fodbold med Horup”.

Og fodboldmagasinet på TV2 Østjylland, der blev lukket for et års tid siden, må være savnet. I hvert fald var der godt fyldt op i Stiftens festtelt på Banegårdsplads, da værten, Nick Horup, præsenterede dagens panel: Flemming Povlsen, Morten Bruun, avisens chefredaktør Jan Schouby, og Randers FCs direktør, Søren Pedersen.

AGF-træner David Nielsen skulle have deltaget, men fordi kampen mod Randers er rykket frem fra mandag til søndag, havde han så travlt med forberedelserne, at han meldte afbud. AGF-direktør Jacob Nielsen og sportschef Peter PC Christiansen kunne af samme grund heller ikke deltage.

Børnene kender hende fra Lille Nørd på Ramasjang og havde ikke problemer med at leve med, da Katrine Bille underholdt i Stiftens jubilæumstelt.Foto: Kim Haugaard

AGF-sejr sælger aviser

I debatten blev Jan Schouby forholdt, at nogen mener, at avisen er alt for kritisk overfor AGF. Chefredaktøren måtte lidt småflov erkende, at en optælling har vist, at over en periode var kun fire procent af avisens artiklen om AGF kritiske. Og det er ikke nogen stor andel.

- Vi bringer de gode historier om AGF, og de få gange, der er noget skidt, skriver vi selvfølgelig også om det, sagde Jan Schouby og røbede en lille forretningshemmelighed:

- Vi sælger langt flere aviser, når AGF vinder, end når holdet taber.

Denne eftermiddag handlede debatten i panelet især om AGF og havde selvfølgelig fokus på søndagens kamp på Aarhus Stadion, hvor AGF og Randers FC møder hinanden.

Du kan høre hele lørdagens Fodbold med Horup på stiften.dk/AGF.

Annonce

Krudt i røven

Festlighederne havde være i gang længe, inden der kom fodbold på programmet. Faktisk skulle man stå tidligt op for at være med fra starten.

Og det var der pænt mange, der havde valgt at gøre.

Allerede kl. 8 var der friskbrygget kaffe på kanderne og rundstykker i massevis, da Keld og Hilda indtog scenen i festteltet og spredte smittende glæde fra morgenstunden.

Senere på formiddagen var der meget mere glæde, men for en helt anden aldersklasse, da Katrine (Bille) fra Lille Nørd på DRs børnekanal, Ramasjang, satte fut i forsamlingen af børn, der sang, klappede hoppede og dansede med den sprælske Katrine.

- Du har godt nok krudt i røven, lød det højt fra en begejstret dreng, der levede sig helt med i Katrines show, der vekslede mellem sange, snak og dialog med børnene.

Og det havde han helt ret i.

Fodbold med Horup har stadig et talstærkt publikum. Der var masser af tilhørere, da programmet for en enkelt dag genopstod.Foto: Kim Haugaard
Annonce

Flere 225-års arrangementer

Markeringen af avisens 225-års jubilæum, der officielt blev fejret på selve dagen – 3. januar - fortsætter med en række arrangementer den kommende tid. På programmet er blandt andet i juni foredrag af de tre ex-århusianere, TV2 journalist Ulla Terkelsen, komiker Jacob Haugaard og nu forhenværende Tour de France-ekspert og journalist Jørgen Leth. Alle tre arrangementer foregår på Salling Roof Top.

I september inviterer avisen til en "once in a lifetime"-middag på toppen af Aros. Her står den på velkomstdrink i Regnbuen og underholdning i verdensklasse, inden der serveres en fire-retters gourmetmenu kreeret af Michelin-stjerne kokken Wassim Hallal.

Dagens Fodbold med Horup-panel: Søren Pedersen, direktør i Randers FC, Flemming Povlsen, Nick Horup, Morten Bruun og avisens chefredaktør, Jan Schouby.Foto: Kim Haugaard
Annonce
AGF For abonnenter

Bagkanten: 5 gode grunde til, at det ikke er så slemt i AGF, som det ser ud

Danmark

Mandagens coronatal: 70 procent har fået det første stik

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Midttrafiks formand om billetsnydere: - Jeg har svært ved at tro, det skulle være rigtigt, at så mange ikke betaler for turen

Østjylland For abonnenter

Forældre nægtede at sende deres børn på kæmpeskole 15 kilometer væk: Nu har de skabt deres egen friskole

Aarhus

Afstemning - du bestemmer: Skal vi tjekke op på de hylende tog eller rådden cykelkultur?

Alarm 112

Mystisk tyveri af landsbys bogautomat: Den er tung, stort set værdiløs og pist væk

Aarhus For abonnenter

Holy shit: Stiften tjekker byens automatiske toiletter -  sarte sjæle bedes klikke på en anden artikel

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Navne For abonnenter

Gartnerens to døtre skulle have været én søn: - Men for os har det været en gave at være tvillinger

Østjylland

Massakre på naturen: Hvad skete der lige med de vilde blomster, der gjorde mig glad på mine gåture?

Debat For abonnenter

Rådmand og politi må finde en løsning på balladen på Aarhus Ø

Erhverv

Var på fallittens rand: Århusiansk spilfirma sælger for halv milliard kroner

Aarhus For abonnenter

Se her, Aarhus: I Odder findes det gode eksempel på et godt liv som voksen-handicappet

Aarhus

Kedelig førsteplads: Aarhus topper corona-barometer

Annonce