Annonce
Aarhus

Fodbold under Kulbroen: Sydhavnen har fået egen bane

Fodboldbanen under Kulbroen blev indviet lørdag og straks taget i brug. Foto: Jens Thaysen

Midt imellem erhverv og kultur har Sydhavnen fået ny fodboldbane.

Annonce

AARHUS: Lørdag blev en ny fodboldbane på Sydhavnen indviet - en midlertidig prøvebane, der skal teste beliggenheden i et erhvervs- og kulturområde.

- En permanent løsning er dyr, og udviklingen i området er slet ikke der, hvor man kan placere en sådan endnu, så derfor har vi valgt at skabe en midlertidig bane, som folk kan bruge i et års tid. Sydhavnen er på vej til at blive Danmarks første moderne erhvervsområde med erhverv side om side med kultur, sport og socialt udsatte i en grøn og bæredygtig bydel. Vi vil gerne med til at vise alt det, som området kan, og det her er et projekt lige efter vores hoved, siger Martin Thim fra Kulbroens Venner, der står bag idéen, i en pressemeddelelse.

En del af formålet med projektet er at skabe et anderledes mødested for forskellige grupper af århusianere, og derfor blev projektet skudt i gang lørdag med en fodboldturnering for alle.

Bag banen står også Aarhus Kommune, Buus Anlægsgartner, Aarhus Festuge, Aarhus 2018 - Europæisk Frivillighovedstad, Domis og Ombold Gadefodbold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Hætteklædte tyveknægte på båd skaber utryghed på Aarhus Ø

Annonce