Annonce
Østjylland

Østjyske fodboldspillere smittet med Covid-19 efter lejr

En fodboldspiller fra FC Skanderborg er konstateret smittet med Covid-19. Det skriver TV2 Østjylland. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Annonce

SKANDERBORG: Efter at have været på fodboldlejr i Tønder i sidste uge er en fodboldspiller fra FC Skanderborg konstateret smittet med Covid-19.

Det skriver TV2 Østjylland.

Mandag eftermiddag var i alt to i klubben konstateret smittet, oplyser formand i FC Skanderborg, Jens Weinkouff Højmark, til TV2 Østjylland.

- Allerede søndag kontakter vi alle deltagere fra træningslejren, hvor vi henviser til myndighedernes retningslinjer. De, der er vurderet til at have været i tæt kontakt med de smittede, er opfordret til at gå i isolation og blive testet, siger formanden til TV2 Østjylland.

Flere af FC Skanderborgs trupper var med på træningslejren, hvor man spillede kampe mod både danske og udenlandske hold. Op mod 100 spillere deltog i turneringen, skønner klubben.

Styrelsen for Patientsikkerhed har over for tv-kanalen bekræftet, at man er bekendt med sagen og er ved at foretage kontaktopsporing.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Bøn: Bevar dyreinternatet

Bakken Bears

Skrækpulje venter Bears i Champions League: - Det bliver nogle fantastiske kampe

Bakken Bears For abonnenter

Kommentar: Danmark har aldrig set et bedre hold end det Bakken Bears har lige nu

Annonce