Annonce
Aarhus

Fodgænger overfaldet: Opfordrede bilist til at samle plastflaske op

Politiet leder nu efter to mænd i en Seat efter det voldelige overfald i Åbyhøj. Fotos: Scanpix/Google Street View

En 44-årig mand fik fredag eftermiddag en flænge i hovedet, fordi han opfordrede en bilist til at samle en smidt flaske op.

AARHUS: En 44-årig mand blev fredag eftermiddag overfaldet i Åbyhøj.

Manden kom gående på en gangsti ved Åbyhøjgård, da han så en bil med to mænd komme kørende på en sidevej. Den ene mand i bilen smed en halvlitersflaske ud af vinduet, og det fik den 44-årig mand til at tage kontakt til bilen.

Manden opfordrede herefter de to mænd til at samle flasken op, men det endte i første omgang i en diskussion og derefter med et overfald på manden, som fik en flænge på næseryggen, oplyser Østjyllands Politi.

Overfaldet skete klokken 12.47, og politiet hører gerne fra vidner, som har set episoden eller bilen, som de kom kørende i.

Gerningsmændene beskrives som:


  • Mellemøstlige af udseende. Føreren havde fuldskæg, og medpassageren var iført en sort kasket.
  • De kom kørende i en mørkeblå Seat Leon, hatchback af ældre årgang med et ukendt registreringsnummer.

Har man oplysninger bedes man kontakte politiet på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Alle tiders jul med pressefotograferne

Læserbrev

Parkering på fiskerihavnen. Er vi blot en stime gubbier i akvariet?

Det forekommer mig ret bizart, at to rådmænd offentligt diskuterer, hvem der mon er skyldig i den ene fejl efter den anden, samtidig med at vi borgere blot ser på cirkusset. Det var i ingens interesse, at parkeringsforholdene blev ændret på Fiskerihavnen. Men af en eller anden finurlig bureaukratisk grund ændrede man det uden argumentatorisk grund. Vi så det også med projekt Aarhus Folkepark, hvor der heldigvis blev oprettet borgergrupper mod indgriben i vores grønne områder. Burde det overhovedet være nødvendigt at oprette protestgrupper? Burde borgerdemokrati/-inddragelse ikke være en ren selvfølge? Heldigvis landede Lind Invest og Salling Fondene lidt ro på bølgen i akvariet. Men også her går det stærkt, og før vi fik set os om, hed projektet pludselig Kongelunden. Jo, demokratiets vej i akvariet vil ingen ende tage. Gubbierne svømmer konstant rundt og følger bare strømmen af fodringen fra oven. Det er, som om byrådets aktører i akvariet helt har glemt, at de er medaktører og skal varetage miljøet i vandet til gavn for alle. Det kunne være ønskeligt, at man lyttede noget mere til borgerne og stillede dem overfor flere valg, så det ganske enkelt var flertallet, der havde en sidste stemme, i forhold til om det skal være den ene eller den andens byudviklers forslag, der bliver realiseret i de forskellige enormt store projekter, der skal udvikle byen. Vi skal alle være her, og vi skal alle behandles med respekt.

Aarhus

Efter 15 timer: Stadig ingen spor af forældre til efterladte småbørn

Annonce