Annonce
Byudvikling

Folk er vilde med Nicolinehus på Aarhus Ø

Nicolinehus er et terrasseformet, sydvendt byggeri mellem Bassin 7 og Lystbådehavnen på Aarhus Ø. Illustration

Selskabet Bricks har modtaget flere hundrede henvendelser fra folk, der er interesserede i en af de 145 ejerlejligheder i Nicolinehus på havnen i Aarhus.

AARHUS: Vand er som bekendt eftertragtet, når vi taler bolig. Måske derfor er der en stor forhåndsinteresse for de 145 ejerlejligheder i Nicolinehuset på Aarhus Ø.

Projektudviklingsselskabet Bricks er allerede blevet kontaktet af flere hundrede interesserede, der vil skrives op til en lejlighed i huset. Det er Danbolig, der kommer til at stå for salget af lejlighederne.

- Nicolinehus er et vanvittigt spændende projekt, og en af de mest inspirerende opgaver, man kan få som mægler. Den massive interesse kommer ikke bag på mig - med den helt unikke beliggenhed og arkitektur tilbyder Nicolinehus som den eneste ejendom på Aarhus Ø udsigt over både bugt, by, træskibshavn og Riis Skov, lyder det fra Kristian Voldsgaard, indehaver af Danbolig Aarhus City.

Nicolinehus er tegnet af AART architects, og skal stå klart på Aarhus Ø i slutningen af 2020. Byggeriet koster i omegnen af en mia. kr. og rummer ud over de 145 ejerlejligheder også 100 lejelejligheder.

Salget af boliger i Nicolinehus begynder til efteråret.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Bedre neurorehabilitering eller besparelse?

I næste uge skal Region Midtjyllands hospitalsudvalg og udvalg for nære sundhedstilbud igen tage stilling til et forslag om at flytte neurorehabilitering fra Horsens og Randers til Aarhus. Som næstformand i udvalget for nære sundhedstilbud har jeg naturligvis fulgt sagen tæt, for netop spørgsmålet om nærhed og kvalitet i behandlingen betyder meget for Alternativet. Fagligt er der både fordele og ulemper ved at samle neurorehabiliteringen i Aarhus. En samling i Aarhus vil fjerne behovet for overflytning mellem hospitalerne, og det giver mulighed for større specialisering. Desuden vil der også være fordele alene i placeringen tæt ved neurologien. Til gengæld kan placeringen længere væk fra patienternes hjem give mindre støtte fra patienternes pårørende. Der er næppe tvivl om, at fordelene trods alt overstiger ulemperne, og samlingen dermed vil være et kvalitetsmæssigt løft af neurorehabiliteringen. Der er til gengæld heller ikke tvivl om, at det giver en større udgift, end den nuværende løsning. Hvis vi skal lave ændringen, skal vi derfor være klar til at betale mere for det. I den nuværende indstilling skal ændringen finansieres af andre besparelser på de tre hospitaler. Det er ikke i orden! Alternativet kan derfor kun støtte forslaget om at flytte neurorehabiliteringen fra Horsens og Randers til Aarhus, hvis vi kan finde pengene til merudgiften uden at de tre hospitaler skal lave kompenserende besparelser.

Aarhus

Århusiansk syrienkriger anholdt ved ankomst til Danmark

Annonce