Annonce
Byudvikling

Folk er vilde med Nicolinehus på Aarhus Ø

Nicolinehus er et terrasseformet, sydvendt byggeri mellem Bassin 7 og Lystbådehavnen på Aarhus Ø. Illustration

Selskabet Bricks har modtaget flere hundrede henvendelser fra folk, der er interesserede i en af de 145 ejerlejligheder i Nicolinehus på havnen i Aarhus.

Annonce

AARHUS: Vand er som bekendt eftertragtet, når vi taler bolig. Måske derfor er der en stor forhåndsinteresse for de 145 ejerlejligheder i Nicolinehuset på Aarhus Ø.

Projektudviklingsselskabet Bricks er allerede blevet kontaktet af flere hundrede interesserede, der vil skrives op til en lejlighed i huset. Det er Danbolig, der kommer til at stå for salget af lejlighederne.

- Nicolinehus er et vanvittigt spændende projekt, og en af de mest inspirerende opgaver, man kan få som mægler. Den massive interesse kommer ikke bag på mig - med den helt unikke beliggenhed og arkitektur tilbyder Nicolinehus som den eneste ejendom på Aarhus Ø udsigt over både bugt, by, træskibshavn og Riis Skov, lyder det fra Kristian Voldsgaard, indehaver af Danbolig Aarhus City.

Nicolinehus er tegnet af AART architects, og skal stå klart på Aarhus Ø i slutningen af 2020. Byggeriet koster i omegnen af en mia. kr. og rummer ud over de 145 ejerlejligheder også 100 lejelejligheder.

Salget af boliger i Nicolinehus begynder til efteråret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Klumme: Få nu fingeren ud af næsen

Aarhus

Børn og unge hårdt ramt: Omkring 30 smittede og 300 børn er sendt hjem fra århusianske skoler og dagtilbud

Coronavirus

Ny aftale om genåbningen på plads: Forsamlingsforbud opretholdes og baråbningstider udvides

Annonce