Annonce
Byudvikling

Folk er vilde med Nicolinehus på Aarhus Ø

Nicolinehus er et terrasseformet, sydvendt byggeri mellem Bassin 7 og Lystbådehavnen på Aarhus Ø. Illustration

Selskabet Bricks har modtaget flere hundrede henvendelser fra folk, der er interesserede i en af de 145 ejerlejligheder i Nicolinehus på havnen i Aarhus.

AARHUS: Vand er som bekendt eftertragtet, når vi taler bolig. Måske derfor er der en stor forhåndsinteresse for de 145 ejerlejligheder i Nicolinehuset på Aarhus Ø.

Projektudviklingsselskabet Bricks er allerede blevet kontaktet af flere hundrede interesserede, der vil skrives op til en lejlighed i huset. Det er Danbolig, der kommer til at stå for salget af lejlighederne.

- Nicolinehus er et vanvittigt spændende projekt, og en af de mest inspirerende opgaver, man kan få som mægler. Den massive interesse kommer ikke bag på mig - med den helt unikke beliggenhed og arkitektur tilbyder Nicolinehus som den eneste ejendom på Aarhus Ø udsigt over både bugt, by, træskibshavn og Riis Skov, lyder det fra Kristian Voldsgaard, indehaver af Danbolig Aarhus City.

Nicolinehus er tegnet af AART architects, og skal stå klart på Aarhus Ø i slutningen af 2020. Byggeriet koster i omegnen af en mia. kr. og rummer ud over de 145 ejerlejligheder også 100 lejelejligheder.

Salget af boliger i Nicolinehus begynder til efteråret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Skal 3.000 borgerstemmer kunne tvinge byrådet til at tage en sag op? Den idé er politikerne ikke heeelt solgt på

Sport

Bakken Bears må sige farvel til stjerner: - Vi har spillere, der kommer til at fordoble deres løn næste år

Annonce