Annonce
Aarhus

Folkevandringen til Kalø - del 2: Så nåede vi Egå Marina

Folkevandringen gik blandt andet forbi Den Uendelige Bro, hvor nogle af deltagerne slog et smut ud forbi. Foto: Flemming Krogh
Annonce

AARHUS: Meget må man gå igennem som fotograf og journalist på Århus Stiftstidende - i dag har vi for eksempel sendt Flemming Krogh på folkevandring fra Moesgaard til Kalø Vig. Dagen igennem vil han berette fra turen, som startede tidligt lørdag morgen og slutter hen på aftenen med stop undervejs.

Herunder kan du læse Flemmings reportage fra gåturen, som kort efter klokken 13.30 nåede Egå Marina.

Pausen i Egå Marina var en kærkommen pause for de mange vandrende. Foto: Flemming Krogh
Annonce

Vi går videre

Masterne fra lystbådene i Egå Marina er kommet til syne, og det betyder at vi er halvvejs på dagens vandring.

Det har været en skøn rute gennem skoven syd for byen med en afstikker ud på Den Uendelige Bro. Derefter har den ført os ud langs havnen, hvor vores gåtur kun er blevet afbrudt af enkelte lyskryds. Ikke at det betyder noget, for i dag er tiden ikke afgørende. Min ældste søn på 21 år og jeg har fået selskab af to studieveninder fra medicin, som tidligere har været i Australien på vandre ture, Christina Winther og Sarah Krarup. Den ene af pigerne har været nødt til at skifte sko undervejs på grund af vabler, men ellers går det fint.

Undervejs har det hele tiden været muligt at "stå af" ruten og tage bussen tilbage til Aarhus, og det har cirka en fjerdedel af deltagerne gjort indtil videre - inklusive sønnike. Denne skribent går dog videre sammen med Henrik Mikkelsen og resten af gruppen klokken 14.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bakken Bears For abonnenter

Kommentar: Danmark har aldrig set et bedre hold end det Bakken Bears har lige nu

AGF

AGF-cheftræner: Vores sejre over OB har gjort dem til et bedre hold

Annonce