Annonce
Aarhus

Food Festival fortsætter som planlagt: - Vi arbejder uforandret på at planlægge en festival til september

Festival-direktør, Anna Lund, er lettet over, at årets Food Festival ikke er ramt af forsamlingsforbuddet. Hun fortsætter ufortrødent arbejdet med at planlægge festivalen 4.-6. september og ændrer ikke på noget, før eventuelt nye udmeldinger fra myndighederne. Foto: Jens Thaysen
Den populære fødevarefestival bliver ikke ramt af regeringens forsamlingsforbud og mærker fortsat stor opbakning fra fødevareproducenter, der ønsker at være med på årets festival.

AARHUS: Food Festival, der er Nordens største madfestival, tiltrak sidste år omkring 30.000 mennesker over tre dage i slutningen af Aarhus Festuge.

Og det satser festivalens direktør Anna Lund også på, at den får mulighed for at gøre i 2020.

- Lige nu arbejder vi stadig uforandret på at skabe en festival i dagene 4. til 6. september. Men det er klart, at det, vi hørte på pressemødet mandag, gav anledning til overvejelser. Men som det er lige nu, fortsætter vi, siger hun.

Festivalens mangeårige direktør er lettet over, at Food Festival indtil videre ikke er ramt af forsamlingsforbuddet, der løber til slutningen af august.

Hun møder stor opbakning fra virksomheder, der ønsker at være med i Tangkrogen i år.

- Siden statsministerens første pressemøde i begyndelsen af marts har masser af virksomheder tilmeldt sig, også virksomheder som vi ikke plejer at have med, siger Anna Lund, der tager opbakningen som en meget positiv tilkendegivelse.

Hun tror, at der i endnu højere grad end tidligere år bliver brug for Food Festival som en innovativ platform, hvor fødevareproducenter, forskere, kokke og trendspottere kan mødes for at udvikle branchen oven på nogle svære måneder som følge af coronakrisen.

Food Festival tiltrak i 2019 omkring 30.000 besøgende på tre dage. Festivalen ligger i september og er derfor ikke ramt af det forbud, som har lukket musikfestivalerne Northside og Smukfest ned for i år. Foto: Axel Schütt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand med skæg og bamser skabte utryghed: Politiet har talt med ham og han beklager

Annonce