Annonce
Aarhus

Football Festival truet af konkurs

Skovbakken, tv, og AIA-Tranbjerg står bag Football Festival. Foto: Kim Haugaurd

Arrangøren har aflyst dette års fodboldturnering i Aarhus og skal i stedet i skifteretten, hvor en konkurs virker faretruende nær.

Ti år med masser af fodboldglade unger blev det til for Football Festival. Og så heller ikke mere.

Fodboldturneringen i Aarhus er nemlig aflyst og bliver nu også truet af en konkurs.

Det bekræfter bestyrelsesformand i Football Festival, advokat K. O. Petersen.

Annonce

»Der er indgivet konkursbegæring mod os på grund af lønmodtagerkrav, og så er proceduren, at skifteretten indkalder til et møde. Det sker i denne uge, så vi risikerer at gå konkurs. Jeg vil faktisk sige, at det er meget sandsynligt, at vi går konkurs, for der er ingen aktiver i selskabet,« siger K. O. Petersen.

Det er Ledernes Hovedorganisation, der har begæret Football Festival konkurs på vegne af fodboldturneringens eneste fuldtidsansatte, Jan M. Hansen.

Han ønsker ikke at udtale sig til Århus Stiftstidende, men henviser i stedet til K. O. Petersen.

»Det er korrekt, at Football Festival ikke bliver til noget i 2013, og det gør den ikke på grund af manglende antal tilmeldinger. Det skyldes overvejende, at turneringen ligger i uge 30, hvilket ramler sammen med skolernes ferie. Vi har overvejet at flytte den, men det er ikke noget, som man gør fra dag til dag. Vi havde heller ikke et særlig godt resultat i 2012, og spørgsmålet er, om vi kommer igen,« siger K. O. Petersen.

Han blev bestyrelsesformand i foråret, da kvindesektionen i Skovbakken trak sig ud af Football Festival og efterlod herresektionen tilbage med ansvaret for fodboldturneringen, der de seneste år har tiltrukket næsten 2.000 unge fodboldspillere til byen.

Bruddet skete forholdsvis udramatisk, da kvindesektionen ikke længere kunne finde ressourcer til at bære turneringen igennem.

»Man kan sige det meget kort; kræfterne slog ikke til længere,« siger Jesper Raabo, formand for kvindesektionen i Skovbakken og tidligere turneringschef i Football Festival.

»Det tærer på motivationen, når der ikke er overskud i forretningen. Og efter AIA/Tranbjerg trak sig ud i 2010, har det været hårdt at stå med, og vi var kommet dertil, at vi ikke længere kunne finde flere kræfter,« forklarer Jesper Raabo.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Rådmand bad sin direktør tænke på Dansk Folkeparti: Kommunens jurister frikender Jette Skive for ulovlig ordre

Annonce