Annonce
Østjylland

For anden gang på kort tid: Mand forsøgte at lokke barn ind i varevogn

Arkivfoto

Politiet efterforsker sagen, og vil gerne i kontakt med vidner.

Hadsten: I slutningen af marts fik Østjyllands Politi en anmeldelse om en mand, der på Tinghøjvej i Hadsten havde forsøgt at lokke en 13-årig pige ind i sin hvide varevogn. Nu er en lignende anmeldelse dukket op.

Denne gang er det en 11-årig dreng, som tirsdag 14. august klokken 17.45 kom gående ad Søndergade ved Kvickly i Hadsten - blot halvanden kilometer fra det sted, hvor episoden i marts fandt sted - da han blev kontaktet af en mand i en hvid varevogn. Ifølge drengens forklaring spurgte manden, om han ville med op at køre, hvilket drengen svarede nej til, hvorefter han løb fra stedet, da han blev utryg.

- Vi er opmærksomme på, at der var en lignende episode i marts, og vi kan ikke udelukke, at der er tale om samme person, siger Jeanette Løv Rasmussen, der er kommunikationsrådgiver ved Østjyllands Politi.

Den 11-årige dreng beskriver manden i den hvide varevogn som:


  • Ca. 35-40 år
  • Skaldet, eller muligvis mørkt hår på issen
  • Bar solbriller og sort hættetrøje

Et signalement, som stemmer nogenlunde overens med den 13-årige piges beskrivelse tilbage i marts.

Hvis du har oplysninger i sagen, vil Østjyllands Politi gerne høre fra dig på telefonnummer 114. Derudover opfordrer politiet til, at man ringer 114 hurtigst muligt, hvis man får en lignende henvendelse.

Text Preview

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Efter 18 tyverier fra personbiler: - Tøm din bil før tyven gør det

Annonce