Annonce
Erhverv

Forbinder Aarhus med hele Europa: Rejs kontinentet tyndt for kun 750 kroner

Interflixbilletten gælder i tre måneder. For 750 kroner kan du fra Aarhus nå til fem storbyer rundt i Europa. Altså: Du kan tage turen til Paris først. Være der et par uger, køre videre til Prag med en uges ophold og så videre.. Foto: Scanpix

Flixbus har sommertilbud fra Aarhus. 'Interbusbillet' til for eksempel Paris-Amsterdam-München-Prag-London-København for 750 kroner. Og så kan du også køre super grønt.

Annonce

AARHUS: Togets gamle Interrail-billet har fået nye dimensioner i form af en Interflix-busbillet fra Aarhus. Busfirmaet har netop for 750 kroner introduceret en billet, hvor du kan nå 1700 destinationer i 27 europæiske lande.

Fra Aarhus kan man for eksempel tage på en tur til Amsterdam - London - Bruxelles - Paris - København. Det er det store tyske busselskab Flixbus, der overtog det århusianske Abildschou, som står bag billigbilletterne, hvor du kan rejse Europa tyndt.

Tilbuddet blev sat i søen for en uge siden fra rutebilstationen i Aarhus - og det gælder året rundt. I det nye rejsekoncept FlixBus kan kunden nå til fem europæiske byer på en InterFlix-billet for 99 Euro. Billetten gælder i tre måneder til fem direkte busrejser uden omstigninger. Rejsen har en varighed af tre måneder.

Flixbusserne vil samtidig leve op til de højeste europæiske miljøstandarder med en lav C02-udledning. Hvis kunden vil tage på CO2-neutral sommerferie, kan hun desuden købe CO2-kompensation til billetten. Det udgør 1-3 procent af billetprisen, og pengene går til et klimaprojekt, som er godkendt af FN. I år støttes et projekt om energi-effektive ovne i Rwanda.

Flixbus satser i øvrigt på en stribe afgange om natten, så man for eksempel kan køre fra Aarhus sent om aftenen og vågne i München. Se destinationer på https://interflix.flixbus.com

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Spis ordentligt!

Annonce