Annonce
Mærk Aarhus

Forkæl julens værter med en gave

Foto: Mærk Aarhus
Julen indbyder til en masse julehygge med familie og venner. Det giver anledning til at forkæle julens værter med en lille gave. Vi guider dig til fire steder, hvor du kan finde noget af det ypperste i byen inden for kaffe, blomster, chokolade og vin

Kaffe hos La Cabra

En god kop kaffe indbyder til nydelse og hygge, og søger du noget af det bedste kaffe i byen, bliver du ikke skuffet over et besøg hos La Cabra, som både har kaffebarer ved Banegårdspladsen og ved Graven i Latinerkvarteret. Her kan du gå på opdagelse blandt verdens fineste kaffer, som de dygtige baristaer bag La Cabra nøje har udvalgt. Få kompetent rådgivning, og har du god tid, bør du også selv smage på de forskellige kaffer eller tage en kop kaffe med på farten.

Buketter hos Blomsterværket Pindstrup

Vil du forkæle værten med en velduftende buket blomster? Så finder du hos Blomsterværket Pindstrup i M.P. Bruuns Gade en blomsterhandel udover det sædvanlige. Her har man øje for naturens detaljer og kontraster, når buketterne sammensættes. Butikkens ejer Karsten Pindstrup er tidligere Danmarksmester i moderne blomsterkunst og Nordisk mester i buket. Du er derfor i yderst kompetente hænder, når du får lavet den perfekte buket blomster som værtsgave.

Vin hos Pinot Butik & Bar

Bliver du inviteret hjem til en vinelsker, som du vil glæde med en god flaske vin, er Pinot ved Frue Kirkeplads et oplagt sted at besøge. Pinot er en kombineret vinhandel og vinbar, som har et stort udvalg af både vin og spiritus fra hele verden. Alle slags vinde lige fra små nicheproducenter til store huse. Hos Pinot er du sikret en professionel vejledning i butikken, hvor de står klar med inspiration til et godt køb. Du kan også få lavet en indbydende gavekurv, så du kan supplere vinen med andre specialiteter.

Chokolade hos Social Foodies

I toppen af M.P. Bruuns Gade kan du dufte dig frem til det lækre udvalg af velsmagende chokolade hos Social Foodies, hvor man ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller social bæredygtighed. Når man køber chokolade hos Social Foodies, kan man nyde den med god samvittighed. Social Foodies sikrer nemlig gode løn- og arbejdsforhold for de småbønder i Afrika, som dyrker og forarbejder de råvarer, man producerer butikkens chokolade af. Hos Social Foodies kan du blandt andet købe et konfekt-kit, lækre chokolade bites og flødeboller.

Aarhus For abonnenter

Fremtidens tog kræver kæmpe ombygning af Aarhus H, og den kommer til at støje: Nu er sidste chance for at klage

Danmark

Lørdagens coronatal: Syvende dag i træk med over 4000 nye coronatilfælde

AGF

AGF-året der gik: Her er seks nedslag fra de mest opsigtsvækkende kampe

Aarhus For abonnenter

Madanmeldelse: Er dette spisested virkelig bedre end Frederikshøj?

Aarhus

Coronasmitten viger ikke en tomme i Aarhus: De seneste par døgn er smittetallene frosset fast

Navne

Fra retsmediciner til lokalpolitiker: Kate Runge har altid kæmpet for byens svageste

DF-hovedbestyrelsesmedlem udfordrer Messerschmidt i formandsvalg

Aarhus For abonnenter

Ældreplejen i Aarhus til årsprøve: Rådmanden er overordnet tilfreds - ældrerådet ser plads til forbedringer

Aarhus

Casablanca-familie åbner ny restaurant: Nordisk og fransk køkken i tidligere direktørbolig

DF slår revner - er det Fremskridtspartiet om igen?

Alarm 112

Sommerhus opslugt af flammer: - Det har været fuldstændig overtændt

Erhverv For abonnenter

Sikkerhedsbrud hos Nets: Sven fik brev med nøglekort til en ukendt kvinde

Kultur

The Julekalender vender hjem: Nu kan du puste grise op på det samme toilet, som Oluf sad på for 30 år siden