Annonce
Debat

Fornøjelig hjemmeundervisning: Børn holder af tid med forældrene

"Det har været både fornøjeligt og inspirerende at læse avisens beretninger om, hvor ivrigt man rundt om i hjemmene var gået i gang med hjemmeundervisningen", skriver Kamma Ankjærø. Arkivfoto: Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix

DEBAT: Det har været både fornøjeligt og inspirerende at læse avisens beretninger om, hvor ivrigt man rundt om i hjemmene var gået i gang med hjemmeundervisningen.

Og det var forbavsende og imponerende at se, hvor individuelt familierne arrangerede undervisningen derhjemme. Man kunne tydeligt se på børnenes glade ansigter, at de nød det.


Når børn bliver interviewet og bla. a. bliver spurgt om, hvad der er deres højeste ønske, svarer de altid: "Mere tid sammen med forældrene".


Måske var det, fordi børnene nu fik et ønske opfyldt, for når børn bliver interviewet og bla. a. bliver spurgt om, hvad der er deres højeste ønske, svarer de altid: "Mere tid sammen med forældrene".

Der har før været hjemmeundervisning. Det var Jeppe Aakjær, der skrev: "Her ved moders gamle rok, hun lærte mig at stave, synge om den hvide flok og al hans nådegave".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

Langt mere snert i AGF-holdet i Randers, men drømmen brast om en finale på eget græs

AGF

AGF-cheftræner: Vi lagde alt, men tabte finalepladsen for en uge siden

Aarhus

Forvirring om smittetal - men det går den gale vej: To sogne trues af tvangsnedlukning

Annonce