Annonce
Sport

Fornøjet Aarhus United-chef: - Over al forventning

Heine Eriksen, cheftræner Aarhus United. 06.04.2021. Bambusa Kvindeliga, Slutspil Gruppe 2. Aarhus United-Odense Håndbold. Foto: Ole Nielsen.
Heine Eriksen kunne til stor fornøjelse tirsdag se sit Aarhus United-mandskab vinde endnu en slutspilskamp. Nu venter der dog en pause på tre uger for håndboldkvinderne, og den har århusianerne absolut brug for.

HÅNDBOLD: Aarhus United sikrede sig tirsdag slutspilssejr nummer to i tre forsøg.

I første runde blev titelbejlerne fra Odense Håndbold besejret i Stadionhallen, og efter et skuffende besøg i Viborg i anden runde af slutspillet var turen tirsdag kommet til Nykøbing F. Håndbold.

Og præcis ligesom fynboerne fik gæsterne tirsdag aften ørerne i maskinen i det århusianske, i en kamp som hjemmeholdet vandt med 28-26.

- Vi har jo hele tiden sagt, at vi skulle holde vores hjemmebane. Det har vi gjort, og nu har vi lige pludselig fire point. Det er jo over al forventning, fortæller cheftræner Heine Eriksen ovenpå sejren.

Annonce

Vanvittigt belejlig pause

Efter tirsdagens opgør venter nu en pause på hele tre uger, før håndboldkvinderne igen tager hul på årets slutspil fra 1. maj, hvor Aarhus United må tage den lange tur til Falster for at møde tirsdagens modstandere på eget gulv.

Og netop pausen falder på et helt utroligt tørt sted for Heine Eriksen og Co.

- Vi er virkelig slidte, og vi har jo flere spillere i dag, der bliver presset til det alleryderste rent fysisk, og som nu virkelig trænger til noget restitution, noget behandling, noget fysisk træning, så den her pause kommer fuldstændig vanvittigt belejligt for os, påpeger cheftræner Eriksen.

- Også selvom man nogle gange siger, at man gerne vil ride videre på sådan en bølge, når man vinder, men for os er det bare ekstremt vigtigt at få restitueret.

Annonce

Manglede energi i kampens begyndelse

Århusianerne lignede ellers ikke et hold, der kunne vinde tirsdagens opgør i kampens indledning, hvor gæsterne fik opbygget en føring på hele seks mål.

- Om vi var lammet af nerver, eller hvad det var, har jeg svært ved at sige, men vi sætter jo ikke en fod rigtigt i de første 12 minutter. Heldigvis får vi scoret nogle mål, og det gør, at vi holder os inde i kampen, kommer det fra Heine Eriksen.


Vi er virkelig slidte, og vi har jo flere spillere i dag, der bliver presset til det alleryderste rent fysisk, og som nu virkelig trænger til noget restitution, noget behandling, noget fysisk træning, så den her pause kommer fuldstændig vanvittigt belejligt for os.

Heine Eriksen, cheftræner i Aarhus United


Efter lidt over 13 minutter tog Heine Eriksen så timeout nummer to, efter cheftræneren havde taget sin første blot fire minutter forinden. De to hurtige timeouts gjorde en mærkbar og tydelig forskel, selvom der ikke blev gået i dybden med tingene i disse timeouts.

- Det bliver ikke så taktisk, men kommer mere til at handle om, at vi havde lovet hinanden at give alt, og det gjorde vi bare ikke i starten. Det var mere timeouts, der handlede om at få givet noget energi og noget tro på, at det godt kunne lykkedes, fortæller Heine Eriksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

Efter mareridtsuge: Sådan kommer AGF tilbage på sporet

AGF

Schouby om ny sportschef: Vigtigste opgave bliver at købe nye spillere og trimme truppen

Aarhus For abonnenter

Coronaen afsporede rejsebranchen: Men nu er der håb for sommerferien

AGF

Portræt: AGF-sportschef er en hård hund, en mand med klare holdninger

Annonce