Annonce
Sport

Forpremiere: Hør Århus Håndbolds nye slagsang

Århus Håndbold har fået ny slagsang. Sangen skal være med til at fællesskab og succes for holdet.

Annonce

Der er basis for både klap, dans og syngen med - eller skrålen med, når det nu er en slagsang.

Århus Håndbold har fået ny slagsang, som bliver præsenteret lørdag 25. februar, når holdet skal spille hjemmekamp mod KIF Kolding København.

Det sker i VIP Loungen på Ceres Arena, hvor sangens ophavsmænd, det østjyske band Carporters, kommer og spiller "Vores hold" live.

- Jeg er vild med, at den hedder "Vores hold", ikke "mit hold", ikke "trænerens hold", det er vores hold, det handler om. Jeg synes, vi er lykkedes med at skabe Vores hold i Aarhus, og derfor glæder jeg mig over, at flere nu tager ansvar for at skabe succes for håndbolden i Aarhus, siger direktør i Århus Håndbold, Jan Nielsen.

Sammen med live-optræden bliver en nyproduceret video med sangen også vist i VIP Loungen. Flere af holdets profiler og træner Erik Veje Rasmussen vil være til stede, når slagsangen får sin debut.

Phønix Tag Århus er sponsor for Århus Håndbold, og direktøren for Phønix Tag Århus, Kim Slavensky er bassist i bandet Carporters. Han har kvit og frit skrevet sangen sammen med forsanger Bo Skeldrup.

- Vi synes, at Århus Håndbold manglede en slagsang, og derfor besluttede vi, at vi ville forære klubben en sang med tilhørende video, fortæller Kim Slavensky.

Du kan høre den nye slagsang og se videoen herunder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Stigning lægger pres på universitetshospitalet: Supersygehus inddrager sengepladser til corona-smittede

Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Annonce