Annonce
Sport

Forpremiere: Hør Århus Håndbolds nye slagsang

Århus Håndbold har fået ny slagsang. Sangen skal være med til at fællesskab og succes for holdet.

Der er basis for både klap, dans og syngen med - eller skrålen med, når det nu er en slagsang.

Århus Håndbold har fået ny slagsang, som bliver præsenteret lørdag 25. februar, når holdet skal spille hjemmekamp mod KIF Kolding København.

Det sker i VIP Loungen på Ceres Arena, hvor sangens ophavsmænd, det østjyske band Carporters, kommer og spiller "Vores hold" live.

- Jeg er vild med, at den hedder "Vores hold", ikke "mit hold", ikke "trænerens hold", det er vores hold, det handler om. Jeg synes, vi er lykkedes med at skabe Vores hold i Aarhus, og derfor glæder jeg mig over, at flere nu tager ansvar for at skabe succes for håndbolden i Aarhus, siger direktør i Århus Håndbold, Jan Nielsen.

Sammen med live-optræden bliver en nyproduceret video med sangen også vist i VIP Loungen. Flere af holdets profiler og træner Erik Veje Rasmussen vil være til stede, når slagsangen får sin debut.

Phønix Tag Århus er sponsor for Århus Håndbold, og direktøren for Phønix Tag Århus, Kim Slavensky er bassist i bandet Carporters. Han har kvit og frit skrevet sangen sammen med forsanger Bo Skeldrup.

- Vi synes, at Århus Håndbold manglede en slagsang, og derfor besluttede vi, at vi ville forære klubben en sang med tilhørende video, fortæller Kim Slavensky.

Du kan høre den nye slagsang og se videoen herunder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Byrådet skal gøre det meget nemmere at være bilist i Aarhus

På mange punkter er jeg enig med Ole Christiansen (der skrev læserbrevet ”Byrådet må gøre det mere besværligt at være bilist i midtbyen” lørdag 15. februar, red.): Biler, der holder stille, forurener meget – men det gør de selvsamme biler også, når de holder i kø, og det sker hver morgen, og ligeså om eftermiddagen, fordi vores infrastruktur ikke er god nok på vores indfaldsveje og i den indre by. Jeg prøvede det selv forleden dag ved Nørreport-krydset. Jeg var så uheldig, at der skulle passere tre letbanetog, og det tog tre minutter og 25 sekunder. Det var over grænsen på tre minutter, som man mener, er maks.-grænsen for, hvor lang tid man må have sin bil til at gå i tomgang. Den grænse kunne nemt sættes ned til et minut, undtagen hvis man holder for rødt lys eller venter på letbanen. Vedr. CO2-forurening er jeg enig med Ole Christiansen i, at det skal vi gøre noget ved, men det løser sig selv, når vores bilpark kommer over på el. Vores dieselbusser skal fra 2027 være udskiftet til elbusser. Og kommunens egen bilpark kommer også over på el. Om road-pricing er en god ide, er jeg ikke sikker på, men derimod skal vi have lavet store parkeringsanlæg ved vores indfaldsveje, hvorfra der skal køre shuttle-busser ind til indre by. Det ville få mange biler ud af byen. Og så skal vi gøre det gratis for pensionister at køre med bus mellem kl. 9.00 og kl. 15.00 og igen efter kl. 18.00 og til midnat, det vil også få rigtig mange biler ud af byen og give ledige p-pladser. At vi skal gøre det besværligt at være bilist, er jeg ikke enig i, det er en forkert vej at gå, nej, vi skal have vores infrastruktur til at fungere, meget bedre end den gør i dag. Bl.a. med intelligent lysregulering, det vil kunne spare mange stop og meget tid. Vi skal også lave et passende antal parkeringspladser, når vi bygger nyt, også i midtbyen. Vi mangler parkeringspladser i Aarhus, og der skal ved enhver given lejlighed skabes flere parkeringspladser, også til elbiler. Hvis man tror, at bilen er på vej ud som transportmiddel, skal man formentlig revidere sin opfattelse. Privatbilen er kommet for at blive. Men vi skal derimod tænke ny tanker, og det skal vi, i særdeleshed når vi taler kollektiv trafik. Vi skal have el-busser og BRT-busser, vi skal stoppe med flere letbanetog, de er alt for dyre og kan ikke håndteres i indre by. Vi skal gøre det attraktivt at bruge kollektiv trafik, men det kræver, at der er busser til rådighed i hele kommunen. At nedlægge busruter, som man gør i øjeblikket, er det samme som at sige: ”I bliver nødt til at tage jeres private bil for at komme på arbejde eller komme ind til byen. Busruten er desværre nedlagt”. Og de mange busruter, der er nedlagt, er for at finansiere letbanen – det er en forkert vej at gå. Vi skal også opfordre alle til at stoppe deres bil, når de holder stille, det gælder også taxier, lastbiler, entreprenørmaskiner med flere, der vil kunne spares meget CO2-udslip i indre by, ja, i hele Danmark, ved at slukke bilmotorerne.

Aarhus

Overblik over stjerner og andre priser: Sådan gik det Aarhus ved Michelin-uddelingen

Annonce