Annonce
112

Forsøgte at stikke af fra politiet: Havde baseball bat og narko i bilen

En 18-årig bilist ville ikke standse på Frederiks Allé, da politet bad ham om det, og blev først stoppet i Viby. Foto: Katrine Becher Damkjær/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix
18-årig bilist blev sigtet for et hav af overtrædelser.
Annonce

AARHUS: Torsdag aften tæt på midnat ville en patrulje fra Østjyllands Politi forsøge at standse en personbil på Frederiks Allé i Aarhus C. Men det lykkedes ikke i første omgang, da bilisten forsøgte at stikke af fra politiet og først blev stoppet i Viby.

I forsøget på at stikke af overtrådte den 18-årige bilist adskillige gange færdselsloven, og politiet kunne konstatere, at den 18-årige også var påvirket af narko.

Der blev yderligere fundet et baseball bat og lidt narko i bilen, og derudover var bilens nummerplader afmeldte, hvorfor der ikke var gyldig forsikring på bilen.

Alt dette medførte, at den 18-årige blev anholdt og taget med til Politigården, hvor han blev sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand, våbenloven, samt adskillige overtrædelser af færdselsloven.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Århusianer ny formand for landets lærere

Aarhus

Nu skal festen slutte: Borgmesteren beder de unge om at gøre 'det urimelige'

AGF

AGF leverer igen overskud: Og forventer et endnu større overskud næste år

Aarhus For abonnenter

Søns misbrug har kostet Bente og Søren penge, søvn og tårer: - Man føler sig magtesløs og mistænkt for at være dårlige forældre

Annonce