Annonce
Aarhus

Forsøgte at stikke af fra politiet på cykel - men blev fanget af hundepatrulje

En 21-årig mand, der netop havde læsset nogle vare fra en container og over i en bil, forsøgte efterfølgende at køre fra politiet på cykel. Foto: Iris/Scanpix

Det kan være svært at køre fra politiet på cykel. Det måtte en 21-årig mand tirsdag sande.

AARHUS: Det gik ikke helt som planlagt, da en 21-årig mand tirsdag forsøgte at cykle fra politiet, da en patrulje traf ham klokken 18.43 på Kalkværksvej i Aarhus C.

De var blevet tilkaldt af en borger, der havde set to mistænkelige personer stå og læsse varer fra nogle lagercontainere over i en bil. Kort efter var den ene mand kørt væk i bilen, mens den anden var kørt derfra på cykel.

Da patruljen ankom til stedet, traf de på vejen en cyklende mand, som tydeligt forsøgte at undgå øjenkontakt med betjentene. De satte derfor efter ham og efter en kort flugt, smed manden cyklen og fortsatte til fods væk fra vejen. Politiet havde dog en hund med, som hurtigt fik indhentet manden, der overgav sig. Han blev derefter anholdt.

Han erkendte at have brudt ind i containerne, hvor han havde taget nogle flasker med Cocio. Han erkendte også, at cyklen var stjålet. Betjentene fandt en lommekniv i mandens taske, og derfor blev han - udover tyveri og indbrud - også sigtet for brud på knivloven.

Den anden person, som anmelderen havde set ved containerne, er det indtil videre ikke lykkedes politiet at finde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand med skæg og bamser skabte utryghed: Politiet har talt med ham og han beklager

Annonce