Annonce
AGF

Forsigtige AGFere: - Vi har ikke opnået noget endnu, det må vi ikke glemme

Bror Blume (tv) lader sig ikke rive med, selv om AGF er nummer tre i Superligaen. Arkivfoto: Ole Nielsen
AGF-truppen tager på juleferie med tasken fyldt med selvtillid efter seks ubesejrede kampe og sejren over FC Midtjylland. 'Men vi må ikke slappe af, fordi så taber vi med 3-4 til Silkeborg igen,' understreger anføreren.
Annonce

FODBOLD: Lod Patrick Mortensen sig rive med af begejstringens vinde eller var der blot tale om en fortalelse, da han udtalte sig til TV efter AGFs 3-1-sejr i Herning?

Angriberen sagde til TV3 Sport, at AGF var en seriøs del af 'mesterskabskampen'. Han mente selvfølgelig mesterskabsspillet - altså top-seks. AGF-topscoreren fik hurtigt rettet sig selv i et interview med BT, men det har ikke sparret Mortensen for de ironiske kommentarer på de sociale medier.

Men sandheden om AGF-truppen er, at de udmærket er klar over, at medaljer - og top seks-placeringer, for den sags skyld - ikke uddeles i december.

Sejren over FC Midtjylland er et selvtillidsboost til at klare januar måned på, men heller ikke mere end det, understreger anfører Niklas Backman.

- Vi slog det bedste hold i Danmark. FC Midtjylland har været ’outstanding’ i efteråret, og er jo et hold, der defensivt har været helt fantastiske. Så at slutte af med at score tre mål mod dem, det viser, hvilken kvalitet vi har i holdet, og det er noget, der giver selvtillid. Det er en super følelse at gå på ferie med, og det giver bare noget positiv energi.

- Det giver noget blod på tanden til foråret. Vi har bevist, at vi hører til i toppen. Men vi har ikke opnået noget endnu, så vi skal blive ved med at arbejde hårdt. Det bliver vigtigt, når vi starter op igen. Vi ved godt, at hvis vi som hold slapper bare lidt af, og tror, at det hele kommer af sig selv, så taber vi med 3-4 til Silkeborg igen, siger Niklas Backman.

Samme toner kommer fra midtbanedirigenten Bror Blume.

- Det giver selvfølgelig et boost at slå FC Midtjylland, men det må heller ikke blive nogen sovepude hen over vinteren. Nu går der noget tid, og det er måske godt nok, for så er kampen lidt af vejen, når vi starter op igen efter nytår. Men det er altid en fordel at gå glad på ferie i stedet for at gøre det med skuffelse i kroppen.

- Otte point ned til nummer syv er en god buffer at have med ind i foråret. Det er da en kæmpe fordel, men vi har ikke opnået noget endnu. Det må vi ikke glemme, siger Bror Blume.

Superliga

Superligastillingen efter 20 kampe

 1. FC Midtjylland 50 point
 2. FC København 46
 3. AGF 36
 4. Brøndby IF 32
 5. Randers FC 30
 6. AaB 28
 7. FC Nordsjælland 28
 8. Lyngby 28
 9. OB 27
 10. AC Horsens 25
 11. Sønderjyske 22
 12. Hobro 17
 13. Esbjerg fB 13
 14. Silkeborg 10
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

René blev tilbageholdt for ikke at gå med mundbind: Hvor går grænsen for vagternes beføjelser?

Aarhus For abonnenter

Søns misbrug har kostet Bente og Søren penge, søvn og tårer: - Man føler sig magtesløs og mistænkt for at være dårlige forældre

Annonce