Annonce
Aarhus

Forsinket letbane: Medlemmer af letbaneråd ser bureaukrati og mangel på handling

Byrådsmedlem Kirstine Bille (SF) fra Syddjurs sidder i Letbanerådet under Aarhus Letbane. Hun savner i den grad oplysninger om den aktuelle status for letbanens projekt på Djursland. Arkivfoto: Annelene Petersen

Rådsmedlemmer fra Midttrafik og Syddjurs mangler informationer og handling. Det tales blandt andet om uigennemskueligt bureaukrati.

AARHUS: Jeg er holdt op med at gætte på en realistisk startdato for kørsel med letbanetog på Djursland.

Det konkludere Mads Nikolajsen (SF), der som repræsentant for Midttrafik er en del af Letbanerådet ved Aarhus Letbane.

- Jeg har i mange omgange forsøgt at presse på for at få tempoet omkring arbejdet med kørsel med letbanetog til Odder og på Djursland sat i vejret. Men jeg må desværre konkludere, at det ikke har gjort en forskel. Eksempelvis vil jeg have gang i arbejdet med at få de nødvendige godkendelser til kørsel på Djursland i hus. Erfaringerne viser jo, at sagsbehandlingen tager rigtigt lang tid, understreger Mads Nikolajsen, som også sidder i kommunalbestyrelsen i Norddjurs.

Annonce

Jeg har i mange omgange forsøgt at presse på for at få tempoet omkring arbejdet med kørsel med letbanetog til Odder og på Djursland sat i vejret. Men jeg må desværre konkludere, at det ikke har gjort en forskel.

Mads Nikolajsen (SF), Letbanerådet

Svært bureaukrati

I Letbanerådet sidder der også byrådsmedlem Kirstine Bille (SF) fra Syddjurs.

Hun savner i den grad informationer om arbejdet med at gøre letbanen til virkelighed på Djursland og til Odder.

- Banen til Odder er klar, og lige om lidt står der også en færdig togbane på Djursland. Det er da beskæmmende, at den kommer til at stå der uden togdrift. Det ligner noget bureaukrati, som jeg har rigtigt svært ved at gennemskue. Der er grund til at gå Aarhus Letbane på klingen ved næste uges møder mellem borgmestre og den ny letbaneledelse, vurderer Kirstine Bille.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Bevaringsværdigt byggeri til salg: Prisen starter ved 14 millioner

Sport

Pointtab nager Aarhus United-topscorer

Annonce