Annonce
Sport

Forsvaret er oppe i fart igen

Peter Lund(th) føler, at forsvaret igen er oppe i omdrejninger efter en skidt forårspremiere mod Ribe/Esbjerg. Arkivfoto: Morten Stricker

Århus Håndbold har haft fokus på forsvaret gennem hele ugen og føler sig klar til mandagens lokalopgør i Randers.

Annonce

Håndbold: Cheftræner Erik Veje Rasmussen lagde ikke fingre imellem, da han evaluerede på sit holds første ligaoptræden i det nye år. Forsvaret havde simpelthen ikke været godt nok og det endte med at blive dyrt mod et godt skydende Ribe/Esbjerg-hold, som tog sejren i Aarhus.

Mandag aften skal århusianerne på den igen, når de møder Randers HH på udebane og efter en uge med fokus på defensiven, så føler en af hjørnestenene i det århusianske forsvar, Peter Lund, at man er bedre forberedt.

- Vi er forberedt på, at der kommer hurtigt spil og derfor har vi arbejdet med at få mere bevægelse i vores forsvar og få tacklet af, når modstanderen er i nærheden af os. Når muligheden er der, for at lukke deres spil ned, skal vi gribe den, så vi kan slå rytmen ud af deres spil, siger forsvarseksperten og tilføjer, at man stadig skal bevare kompaktheden i defensiven, så man også kan hjælpe målmændene i forhold til paraderne.

- Vi ramte ikke dagen mod Esbjerg. De fik sat deres spil godt op og vi ikke fik afstemt hvem der gik frem hvornår og det blev især straffet i anden halvleg, hvor vi havde problemer med vores placering i forhold til at gå frem eller blive tilbage, siger han.

De fejl er der ikke plads til mandag. Opgøret i Randers skal give fuld gevinst, hvis Århus skal holde liv i håbet om top otte.

- Vi skal vinde deroppe. Det tror jeg også, at vi gør, hvis vi rammer dagen som hold, lyder det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Høj hastighed, ulovlige overhalinger, venstre om helleanlæg og kørsel over for rødt: - Vi ser det hele, siger politikommissær

Coronavirus

Live:  Falck lukker sine lyntestcentre fra februar

Aarhus For abonnenter

Bilist på flugt mejede kvinde ned: Hvornår skal politiet forfølge bilister, der stikker af?

Aarhus

Dagens corona-tal viser en lille stigning, men der er langt op til de grimme tal fra december

Annonce