Annonce
AGF

Forsvars-talent har forlænget med AGF

AGFs 19-årige forsvarsspiller Sebastian Hausner har forlænget sin aftale med klubben, så den nu er gældende til nytåret 2023. Arkivfoto: Ole Nielsen
Sebastian Hausner, der normalt er midtstopper, men også har gjort sig gældende på højreback, har underskrevet en ny aftale med AGF. Kontrakten løber til nytår 2023.

FODBOLD: 19-årige Sebastian Hausner, der i foråret kom i vælten og pludselig var en del af AGFs startopstilling i flere kampe i træk, har forlænget sin aftale med det århusianske superligamandskab. Han har været i klubben siden han spillede U15-fodbold, og nu har han papir på, at han også er en del af klubben i de kommende fire og et halvt år.

Klubbens sportslige ledelse glæder sig over, at Hausner har vist lovende takter på førsteholdet, og derfor har de tegnet en lang kontrakt med ham.

- Hausner udvikler sig støt og roligt i den rigtige retning som fodboldspiller. Som vi så i foråret specielt efter gentagne optrædener på Superliga-mandskabet, fremstår han som en mere modnet spiller nu - dog endnu ikke færdigudviklet, hvorfor vi også har lavet en lang aftale med ham, udtaler AGFs sportschef Peter ”PC” Christiansen til agf.dk og fortsætter:

- Det er altid glædeligt, når vores egne spillere viser sult, lyst og commitment til at være en del af AGF i mange år frem og har tiltro til, at AGF er det rette sted for dem til at udvikle sig og tage de næste skridt i deres karriere. Vi tror på, at Hausner har de kvaliteter, der skal til for at blive en dygtig forsvarsspiller i AGF, og vi glæder os til at følge hans udvikling i de kommende år.

Sebastian Hausner har været en del af førsteholdstruppen i AGF siden han var 17. Han er noteret for 6 superligakampe for klubben og fire kampe for U19-landsholdet som han også er en del af.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Fiskerihavnen er til liv og fiskeri – ikke langtidsparkering

Det er ikke noget mere trist, end når vi mister nogle af de unikke miljøer, vi har i byen. Kommunen har ændret reglerne for parkering på havnen, så området kan slippe for bilister, der kommer og stiller bilen i otte timer. Og det er en god idé. Fiskerihavnen skal ikke være til opmagasinering af transportmidler, men et sted, hvor der kan skabes liv og drives forretning til glæde for alle århusianere. Men når de to konkurrerende fiskehandlere på Fiskerivej i samme ombæring står sammen og råber op om, at de nye regler er skadelige for deres forretning, blandt andet fordi man samtidigt fjerner flere af pareringpladser på Fiskerivej for at give plads til cyklister, så er det også en vigtig pointe. Hvis der ikke længere kan være havnerelateret virksomhed på havnen, så er iveren efter at vækste og gøre byen til en cykelby kommet for vidt. P. Clausens Fiskehandel og Havnens Fiskehus er institutioner i Aarhus, og man flytter ikke bare virksomheder, der larmer og lugter til et andet sted i byen. De skal ligge på havnen, og derfor er det glædeligt, at blandt andre Venstres Hans Skou er gået ind i sagen for at sikre, at der fortsat kan drives forretning på Fiskerihavnen. Siden er der gået politisk forvirring og en slags mudderkastning i den mellem de to rådmænd, (for Teknik og Miljø, Bünyamin Simsek (V) og for Kultur og Borgerservice, Rabih Azad-Ahmad (R)), som ikke kan blive enige om, hvem der har ansvaret for, at de nye regler i første omgang gik igennem. Det er heller ikke det væsentligste. Det er i stedet, at der bliver lavet en ændring, så man både slipper for pendlerne samtidigt med, at man gør stedet attraktivt for fiskehandlernes kunder, for Havnens Varmestue og for de to restauranter på Fiskerivej. Forleden var det netop Venstres Hans Skou og Bümyamin Simsek, der sikrede, at en populær vinhandler på Kystpromenaden kunne blive, selvom planerne var, at deres bygning skulle rives ned og erstattes af noget nyt. På den måde sikrede de et sted, der giver havnen liv. Lad os håbe, de gør det samme med parkeringsituationen på Fiskerivej.

Aarhus

Gaslugt fra restaurant: Politi og brandvæsen rykket talstærkt ud til Jægergårdsgade

Annonce