Annonce
forside

Forsvundne Nick: Politi indstiller eftersøgning i marken - Missing People fortsætter

Løbesedler med den savnede 24-årige Nick Langkjær Hansen er blevet delt ud i Aarhus af frivillige fra organisationen Missing People. Foto: Kim Haugaard

Efter halvanden uges eftersøgning med dykkere og hunde indstiller Østjyllands Politi den mere aktive del af eftersøgningen af den 24-årige Nick Langkjær Hansen.

AARHUS: Det er slut med at sende dykkere i vandet og hunde i gyder og baggårde for at lede efter den forsvundne 24-årige Nick Langkjær Hansen. Det meddeler Østjyllands Politi til newsbreak.dk.

I hvert fald foreløbigt. Dukker der nye spor op, er situationen en anden, og politiet kan finde på at lede fysisk efter den savnede Nick Langkjær Hansen igen.

Trods et stort eftersøgningsarbejde af både politi, dykkere, hunde og organisationen Missing People har man stadig ingen spor af den forsvundne unge mand.

Hos organisationen Missing People meddeler formand Vivian Winther Eriksen, at man vil fortsætte med at lave eftersøgninger med frivillige, men ikke med samme frekvens som hidtil.

- Vi har været rigtig meget af Aarhus igennem, så vi tager det dag for dag. Dukker der nye spor op, og er der et område, som politiet vurderer, vi kan gennemsøge, jamen så kalder vi ind igen, forklarer Vivian Winther Eriksen.

Hun er fortsat i daglig kontakt med de pårørende til Nick Langkjær Hansen. For ligesom politiet arbejder Missing People hele tiden med sagen i håbet om, at der snart kan dukke nyt op i sagen.

Missing People har stået bag syv aktive eftersøgninger med deltagelse af omkring 600 frivillige.

Den 24-årige Nick Langkjær Hansen er sidst set natten mellem lørdag 28. januar og søndag 29. januar. Han er set kl. 05.23 på McDonald's på Store Torv i Aarhus.

Den unge mand, der er fra Horsens og studerer i Aarhus, havde været i byen med vennerne. Han havde aftalt at sove hos en kammerat på Langenæs i Aarhus, men dukkede aldrig op.

Har man oplysninger, der kan hjælpe politiet kan man ringe på 114.

Annonce
Byudvikling For abonnenter

Kommunen takker nej til milliongave fra bygherre: Tvivl om juraen nulstiller aftale

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Stak ekskone ned foran søn og datter, men forsvarer afviser manddrab: - Min klient aner ikke, hvad der gik af ham

Aarhus For abonnenter

Bag om myten: Er Botanisk Have en voldtægtsmagnet som kvinder bør undgå om natten?

Byudvikling

Der har længe været kaos: Nu lukker stærkt trafikeret vej i fire dage

Kultur

Varm luft holder Northsides nye vartegn i luften

Kristian bor i en campingvogn og vender hver en krone, mens han uddanner sig på ny: - Vi har brug for at se på, hvordan det ikke er urealistisk for voksne at lave et sporskifte

Byudvikling

Efter massiv kritik af havneudvidelse: Nu inddrages kritikerne

AGF For abonnenter

David Nielsen fyldte mere på gangene i AGF, end de fleste lige aner - og derfor bliver hverdagen med en ny cheftræner også en helt anden nu for klubben, spillerne og fansene

Erhverv For abonnenter

Busselskab kører millioner hjem, rengøringsfirma mister ansatte og vindues-sælger har millionunderskud: Her er 11 lokale regnskaber

Aarhus

Ni spørgsmål til viruseksperten om abekopper: Alle over 46 år kan tage det helt roligt

- Historisk selvmål af Putin: Eksperter gør status på tre måneders krig i Europa med ukrainsk lykke på slagmarken

Aarhus

Cocktailnørder vil skabe en stemning af 1920erne i Skolegade: Bar bliver fyldt med velour, farverigt tapet og svedige beats

Aarhus For abonnenter

Klubhus på Tangkrogen har været tre år undervejs: Forening har millionerne klar, men byggetilladelsen trækker ud

Debat

Sæsonen er slut: Er det bare mig, eller bliver der truffet virkelig mange dårlige sportslige beslutninger i AGF?

Annonce