Annonce
Aarhus

Fotoreportage fra Aarhus Ø: Sådan ser bydelen ud lige nu

Vi har været en tur rundt på Aarhus Ø. Her ved Lighthouse, Pakhusene og Z-Huset, hvor solbrillerne, der stammer fra en af de tidligere "Sculptures By The Sea" er blevet placeret. Foto: Axel Schütt
Det kan være svært at følge med på Aarhus Ø, hvor der bliver bygget massivt. Vores fotograf Axel Schütt har været en tur i bydelen for at dokumentere, hvordan der ser ud en dag i april i 2019.

AARHUS: I 2011 var der fladt og mennesketomt. En solrig dag i april i 2019, ser det helt og aldeles anderledes ud på indre Aarhus Ø, der så småt nærmer sig sin enorme omdannelse fra industrihavn til boligkvarter.

Det store vartegn Lighthouse mangler, det samme gør det sidste af Generationernes Hus og det kommende Hotel og Konferencecenter ved Bassin 7 blandt andet også.

Men man begynder at kunne fornemme, hvordan bydelen ser ud, og derfor har vores fotograf Axel Schütt været forbi med kamera og drone.

AARhus på Aarhus Ø er netop færdigbygget og snart rykker de første beboere ind. Foto: Axel Schütt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Uro efter politiskud i Gellerup: Påsatte brande og stenkast i løbet af natten

Danmark

Uforsvarlig medicinhåndtering og manglende journalføring: Indsattes patientsikkerhed er truet i flere fængsler og arresthuse

Aarhus For abonnenter

Seks østjyske borgmestre: Tre nyttige ting, vi har lært af corona-krisen

Annonce